Pe langa dirpedia stiu ca mai sunt si alte sute de listuTze .. listishoare , nu vreau sa fac inscrierea unui site pe zeci de directoare romanesti .. as fi vrut sa stiu macar top 5 sau top 10 directoare romanesti , free sau nu.
Pe langa dirpedia stiu ca mai sunt si alte sute de listuTze .. listishoare , nu vreau sa fac inscrierea unui site pe zeci de directoare romanesti .. as fi vrut sa stiu macar top 5 sau top 10 directoare romanesti , free sau nu.
Din pacate aici se aplica (citat) "uneori si cantitatea e o calitate".
In principiu poti inscrie doar in directoarele care iti garanteaza, pe baza de contract ca va mentine directorul online pe o perioada de X ani.
Cum asa ceva e imposibil, din pacate trebuie mers pe cantitate pentru a avea cat de cat site-ul inscris peste un an in macar 30% din directoarele initiale.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
deci trebuie sa caut un serviciu ceva de inscriere asap ..
cam cat dureaza aprobarea? eu am inceput treaba, dar e mai greu cu aprobatul din cate se pare.
@heaven Serviciu sau poti incerca chiar tu. Un serviciu de calitate costa si multi nu inteleg asta pana nu incearca. Am un citat pe blog de la un amic de pe seopedia
@relansat De la cateva ore pana la 1 an. Ma refer la directoarele gratuite.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
am inteles. multumesc de lamuriri. acum vad si partea buna
E bine ca inscrierile in directoarele free se fac mai greu, asa cum spunea si lovelife, pentru a nu fi interpretate ca spam.
Problema pe care o vad eu e ca sunt prea putine directoare bune, adica cele care ofera linkuri dofollow gratis. Sunt, dar trebuie cautate. Iar ca sa pun premium, mai bine platesc 1-2 advertoriale decat sa dau banii pentru un link premium de un an pe un director. Parerea mea.
Pentru un site de inceput consider ca sunt ok inscrierile in directoare, dar selectiv, nu la rand. Pentru rezultate mai bune, as merge pe link intr-o pagina, advertorial. (In niciun caz sitewide - iar o parare personala).
Vai dar de cat timp incerc sa gasesc raspunsul la intrebarea cu care a inceput topicul. Motivul este ca exista si alte surse de linkuri iar timpul intotdeauna este o problema.
Merita dupa top 100 dirpedia in gereral vorbind?
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Ontopic
Un link este binevenit de oriunde.Degeaba iti inscrii site-ul in 100 de directoare cu pagerank mare daca peste 1 an isi schimba structura si baza de date(exemplu smartnetbook.ro) sau peste 2 ani nu mai exista si uite asa tre sa muncesti ca robu continu la linkbuilding. Daca vrei rezultate pe termen lung trebuie sa si platesti.
Offtopic
Personal mi-am creat o retea privata de 500 de directoare cu ip-uri unice(destul de costisitoare) si sunt linistit ca linkurile raman permanent catre site-urile mele,mai ales catre subpaginile acestora.
Cantitatea nu conteaza daca iti vin linkuri de pe acelasi ip.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)