Mare ne va fi uimirea de va trece o lună... două luni iar dir.acasa.ro îşi va păstra page rankul...
Mare ne va fi uimirea de va trece o lună... două luni iar dir.acasa.ro îşi va păstra page rankul...
Pentru noi e usor, ca stim ce si cum. Dar sunt multi alti care stiu ce e ala PageRank dar nu stiu ce e ala fake PageRank.
Cred ca asta urmareste acasa.ro
Poti sa dai de mine usor, @contact.
in primul rand e bine de stiut ca ce s-a incercat nu s-a incercat dintr-o prostie sau degeaba. Are un scop precis si exact, dupa mine este acela de a vinde linkuri la un pret exagerat webmasterilor fara experienta.
Ce merita astfel de abordari? Un report la google foarte bine redactat care sa explice clar problema.
Asta e un fel de cloaking, bot-ul vede un redirect, utilizatorii vad siteul.. rusine![]()
interesant. La deschiderea postului, imi redirecta browser-ul spre google.ro, deaceea am spus ca mai degraba a fost hached decat vreun fake. Acum vad ca redirectarea o face dupa user-agent(e totul ok in browser), deci clar urmaresc castiguri in urma PR-ului.
Eu zic ca daca vroiau castiguri urmareau sa obtina un fake pr 7 sa zicem, dar nu mai mare. In nici un caz pr 10, cand stii ca in Romania nici nu exista asa ceva.
Ba mai mult, nici nu am auzit vreodata ca cineva cu PR 10 sa vanda linkuriCand ajungi sa ai PR 10, ai deja un produs care iti aduce bani in alt mod si in nici un caz nu te incurci cu o vanzare de linkuri.
Nu le iau apararea, dar oricat de neexperimentat ai fi, nu poti fi pacalit cu un site care vinde linkuri pr10.
Fratilor, pr 10 nu exista in mod natural. E ceva ce doar google.com poate avea.
La mine pana si google.ro apare cu pr 7.
La asta ma gandeam si eu, ca daca erau destepti se multumeau cu un pr 7.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
L-au avut si yahoo in trecut
Uite aici o lista http://www.seocompany.ca/pagerank/pr-10-pages.php . Nu m-am uitat peste toate in parte, dar se vad si site-uri non-google. si intradevar, nici unul nu ar vinde vreodata link
Edit: se pare ca primul link nu mai e de actualitate. Cateva au fost retrogradate la PR9
Asta pare updatat la zi: http://www.searchenginegenie.com/pagerank-10-sites.htm
Ultima modificare făcută de Cristi U; 8th January 2010 la 11:10.
Da, si eu sunt de acord ca ideea cu PR 10 e complet aiurea. Indiferent de motivul lor au iesit foarte prost in situatia asta. Macar daca faceau un fake PR 6-7 si aveau grija sa redirecteze doar googlebotu, nu si cate un vizitator din cand in cand, era posibil ca nimeni sa nu observe.
* Da, dau idei rele... sa ne asteptam la aparitia unui topic in care se intreaba cum se face redirect la googlebot...
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Eu cred ca a a fost in miscare neinspirata de PR sau au incercat sa genereze nefericit un fel de "link bait".
Practic ar pierde directorul care nu stiu ce utilitate are pentru ei si ar castiga vizibilitate, in conditiile in care google il vede site separat. Daca insa google s-a suparat prea tare ca a fost pacalit, nu stiu cum ar fi...![]()
Oare fraierii stiu pentru ce platesc 200 euro pe an? http://dir.acasa.ro/propune.html
Eu zic sa facem o plangere catre Google: https://www.google.com/webmasters/to...amreport?hl=ro
Sper sa ii penalizeze Google cat mai rapid. Chiar ma bucuram ca un site romanesc a ajuns la un asemenea nivel. Dar se pare ca mentalitatea romanului de a fura a ramas aceeasi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)