Sunt curios, revenirea o fi voluntara, sau a fost o recalculare/analiza din partea lui Gogu?
Sunt curios, revenirea o fi voluntara, sau a fost o recalculare/analiza din partea lui Gogu?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
nu cred ca e vorba nici de recalculare nici de analiza ... ci mai degraba de rezolvarea "bug-ului" care a permis sa obtina ei 10![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
hmm am incercat si eu o data asta dar nu mia reusit
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Exista totusi posibilitatea unei "sapaturi la temelie" din partea cuiva .... ma gandesc ca altcumva la cine sunt ei nici nu cred ca s-ar fi incumentat sa faca asa ceva. 2 alternative - a fost sa fie din nimereala - sapatura cuiva insider sau outsider.
Sincer daca as fi g00gle as da rank 69 sau 88 ceva la caterinca macar sa stie lumea ca umbla cu cioara vopsita.
nu pot spune decat : hahaha!
3v1lM1nD, tu sapatura cui esti? Acum serios, voi ganditi un pic inainte de a murdari tastatura? Nu-mi vine sa cred ca ai 30 de ani (daca o fi reala varsta) si poti sa scrii asemenea tampenii...
Alta parodie, si alt thread deschis de acum 1 an de zile.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)