Salut,
Inscriem manual in 200 de directoare romanesti. Pretul este de 100 lei.
Pentru cei interesati sa dea un mail pe adresa aderpsoft@gmail.com
Timp de lucru 3 zile lucratoare
o zi buna!
Salut,
Inscriem manual in 200 de directoare romanesti. Pretul este de 100 lei.
Pentru cei interesati sa dea un mail pe adresa aderpsoft@gmail.com
Timp de lucru 3 zile lucratoare
o zi buna!
Cate siteuri intra in pachetul asta? pentru ca eu as cam avea in jur de 50 de siteuri de inscris.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
banuiesc ca unu
dupa aceasta inscriere sigur te alegi cu o penalizare de lunga durata din partea lu google
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
dcosmin83 de ce?![]()
Eu nu vă înţeleg decât foarte puţin.
Să recapitulăm: Wikiteam a postat serviciul pe care-l oferă, cine doreşte să beneficieze de el îi dă pm, cine nu apasă pe "X" şi închide fereastra. Simplu ca "bună ziua" ar fi trebuit să funcţioneze treaba. Dacă cineva dorea lămuriri suplimentare, întreba colea, altfel topicul rămânea gol până la paşte.
Aici începe partea pe care n-o înţeleg: băi, suntem colegi de "forum", încercăm să ne facem viaţa frumoasă aici şi cică să învăţăm unii de la alţii câte ceva. De ce să ne punem beţe în cur în cel mai jenibil mod posibil? Dcosmin83, eu zic că poţi să tragi un seo zdravăn pe cuvântul "înscriere în directoare" pentru ca wikiteam să nu-ţi fure clienţii. Google.com- ai atâta teren pe care poţi concura cu el, cu mine şi cu alţii. Dar de ce să-i pui piedică aşa urât?
Salut oameni buni,
Revin cu explicatii privind inscrierea in 200 de directoare RO
1) Daca site-ul dvs este la inceput de drum adica este foarte nou facut merita sa inscrieti rapid si cat mai repede in 200 de directoare din ro. Nu luati nicio penalizare deoarece site-ul dvs este la inceput de drum, chiar va ajuta extrem de mult acest lucru.
2) Dupa 4 luni incepeti sa inscrieti in 10-15 directoare lunar toata viata ( deci aceste inscrieri periodice trebuie sa le faceti
Cam asta este reteta succesului.
Eu va ajut cu prima faza si va incriu site-urile care sunt la inceput de drum in 200 de directoare din .ro numai pe 100 de lei. Asta ar insemna 0.5 lei pe director. Apoi pentru faza 2 va pot urmari site-ul in continuare pe o perioada mai lunga si sa va incriu lunar in 15 directore...plata fiind in functie de cate doriti lunar sa va inscriu.
Cred ca acum am raspun cel putin pentru moment la toate nelamuririle legate de "o posibala banare de Google".
astept comenzi in contiunuare pe email
aderpsoft@gmail.com
A folosit cineva acest serviciu? Ce rezultate ati avut?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)