5000.ro ofera inscrierea in 2300 de directoare pentru 10 Euro. Problema e ca sunt directoare straine si eu am un site romanesc de nisa cu 3 luni vechime, poate ajuta sau risc penalizare ? A folosit cineva de pe aici pana acum ?
5000.ro ofera inscrierea in 2300 de directoare pentru 10 Euro. Problema e ca sunt directoare straine si eu am un site romanesc de nisa cu 3 luni vechime, poate ajuta sau risc penalizare ? A folosit cineva de pe aici pana acum ?
Depinde in cate directoare il inscrie pe zi...din ce vad eu acolo "Inceperea inscrierii site-ului tau se face dupa aprox. 36-72 ore de la introducerea lui pe site-ul www.5000.ro. " s-ar putea sa nu le pice chiar atat de bine, eu mi-am inscris odata un website in vreo 65 de directoare pe zi si din pacate am fost penalizat...
Ultima modificare făcută de Nica Cristian; 19th January 2009 la 01:30.
inscriere corecta ar fi 3-5 dir/zi
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
da voi chiar credeti ca il inscriu?![]()
pun pariu ca mai mult de 300 nu bifezi
uite aici gratuit inscriere in cateva site-uri / directoare : http://livethunder.com/submit
Ultima modificare făcută de superbus; 19th January 2009 la 08:25.
Al-Bawaba(Arabic) : Submission Failed
AllTheWeb.com : Submission Failed
Anzwers : Submission Failed
Canada : Submission Failed
Direct Hit : Submission Failed
Fireball : Submission Failed
Infomak : Submission Failed
Infoseek : Submission Failed
Lycos: Submission Failed
Lycos EU : Submission Failed
National Dir : Submission Failed
Northernlight : Submission Failed
Voila : Submission Failed
Web Crawle : Submission Failed
daca asa inscriu si aia 5000nici 300 nu prind
am apelat eu la ei si nu prea sunt buni .. iti inscriu site-ul in toate directoarele imediat si risti sa fi penalizat .. plus de asta dupa o perioada de timp iti expira inscrierile in majoritatea directoarelor
pai normal ca ai toate sansele sa fii penalizat. Inscrierea este automata in directoare fara captcha. Toate sansele sa iei o penalizare pentru spam
daca siteul tau este romanesc nu cred ca te ajuta prea mult directoarele straine in google.ro
Noi am analizat de mai mult timp site-ul 5000.ro si am depistat ca pe langa metodele BlackHat folosite, unele site-uri erau trecute la misto, nu existau deloc, sau erau alte thumbnailuri asociate.
Iar pt cele care le-am gasit, in josul paginii erau link-uri catre firmele care le-au promovat cu adevarat!
Nu stiu ce sa zic acum..dar daca as avea o firma, nu as apela la servicii dedicate black hat!
Mai multe detalii am gasit la w w w. practiseo. com/content/5000ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)