Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: 5000.ro - bun sau rau ?

silcamataru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    228
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu cred ca ar sta ei sa inscrie un site in 2300 directoare, dar 10 sau mai multe cate cereri or avea. Iar daca folosesc robot pentru inscriere, pica jumate din directoare, care cer sa introduci codul afisat in imagine. Plus ca m-am apucat sa inscriu si eu site-uri in lista aia, si foarte des am dat de website-uri care nu exista sau nu sunt functionale.

E drept ca nu e mult 10 dolari, dar practic e ca si cum ai da 10 dolari unui sarac. Macar stii ca el are nevoie de asa ceva. Mai bine pui mana si iti inscrii tu site-urile, oricum din cate am citit in reply-urile anterioare, nu e indicat sa inscrii in mai mult de 5-6. Asa ca nu e graba mare.

xeri0n este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    29
    Putere Rep
    32

Implicit Multumesc pentru sfat.

Va multumesc pentru sfat. Nu mai aveam mult si doream sa beneficiez si eu de serviciu lor.
    Le voi transmite si prietenilor sa nu apeleze la 5000.ro

kinezu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th March 2008
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Bani aruncati pe geam ...

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

hai sa-mi dau si eu cu parerea....pot sa zic ca mi-am cam luat teapa cu 5000.ro ! va zic si dece. l-am intrebat pe adminul de la 5000.ro sincer...in cate directoare face inscrierea....mi-a zis ca 800-900 maxim...din acele 800-900 linkuri...mai putin de jumatate sunt directoare web...majoritatea sunt text ads adaugata automat in mai putin de jumatate de zi....asadar am platit 10 euro mi s-a promis cresterea pr-ului ...si nu am ramas decat cu acatistul facut la Biserica pt 5000.ro pt ca am cazut grav in google vreo 2 saptamani...cam atat am avut de zis de 5000.ro
    nu am vrut sa fac reclama negativa...dar nu se merita pe criza asta sa arunci 10 euro pe 2300 DIRECTOARE
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu sunt bani aruncati de pomana, in cateva directoare tot te inscrie(eu zic ca pentru unul care si-a facut un site nou si nu nu se pricepe in a-si promova site-ul sau pur si simplu nu are timp sa se ocupe de el,e bun si 5000.ro decat nimic) si plus de alta de altceva poti face in ziua de azi doar cu 10 euro...adica ce promovare alternativa se poate obtine pentru 1 site cu numai 10 euro?
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

d_alinus2004 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

creca e mai mare deranju..!!!

Nikku este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Pitesti
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Decat sa apelez la ei mai bine nu mai inscriu nici un site in directoare , pentru ca unele directoare din lista lor nu mai functioneaza si doar cateva directoare te vor accepta pentru ca nu ei le adauga automat si se vor introduce intr-o categorie diferita de cea a site-ului tau .

eNoston este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    52
    Putere Rep
    32

Implicit

eu personal cred ca la banii aia multe asteptari nu trebuie sa aveti,

cat despre disparutul din Google hai sa va spun ce am patit cu un site de al meu

1. Lansez site-ul, fac sitemap il trimit in Google
    2. Inscriu intr-o zi in 50 de directoare,
    3. Dupa 1 saptamana schimb sitemap-ul si tag-urile (alta ordine)
    4. In cca 3 zile dispare din google de pe prima pagina pozitia 10 si ajunge pe nspea
    5. Dupa 2 saptamani revine pe prima pagina in poztia 6
    6 Dupa cca 5 luni devine no 3 dupa respectivul cuvant

Cuvantul cheie este unul destul de cautat este "larg", cu concurenta, fiind in google aprox 9 mil de rezultate.

Ce vreau sa va spun, site-ul poate disparea din google (mi s-a intamplat de multe ori - la cele noi lansate sub un an), problema este ca daca dupa cca 2-3 saptamani nu apare atunci e bai mare, a si inca ceva intotdeauna cand va dispare un site google it dupa www[.]numelasiteulmeu[.]ro sa vedeti daca mai aveti vreo pagina pe acolo.

BTW. Am testa legenda cu inscrisul in prea mlte directoare deodata si cu prea multe link-uri pe acelasi titlu (pentru unul din site-urile noastre), la cca 2 luni de la lansare l-am bagat in 200 de directoare intr-o zi, rezultatul a fost excelent

eNoston este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    52
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    hai sa-mi dau si eu cu parerea....pot sa zic ca mi-am cam luat teapa cu 5000.ro ! va zic si dece. l-am intrebat pe adminul de la 5000.ro sincer...in cate directoare face inscrierea....mi-a zis ca 800-900 maxim...din acele 800-900 linkuri...mai putin de jumatate sunt directoare web...majoritatea sunt text ads adaugata automat in mai putin de jumatate de zi....asadar am platit 10 euro mi s-a promis cresterea pr-ului ...si nu am ramas decat cu acatistul facut la Biserica pt 5000.ro pt ca am cazut grav in google vreo 2 saptamani...cam atat am avut de zis de 5000.ro
    nu am vrut sa fac reclama negativa...dar nu se merita pe criza asta sa arunci 10 euro pe 2300 DIRECTOARE
    e normal sa fluctueze in google atunci cand il inscrii in directoare, toti se gandesc ca vor iesi de pe pozitia sa zic 5 pe 2 sau 1.

uite ca nu este asa, ci in primul rand va fi acest dans care daca dupa 2-3 saptamani nu dispare atunci e o probleme.

poti sa ne zici daca acum ai revenit pe pozitia initiala sau ai crescut ?

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand baza de date cu 5000 bancuri ROMANESTI
    De kleampa în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th July 2009, 19:58
  2. vand spatiu publicitar 5000 unici/zi. 0.5 euro cpm
    De gigipok în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2009, 12:09
  3. vand publicitate pe site cu 2500-5000 unici/zi
    De bogdantody în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 13