Se pot face bani cu un directorweb ?
Ma gandesc sa renunt la profilul unui domeniu care imi aduce doar 50 $ pe luna si sa il trec pe director web ...
Daca se pot face bani , din ce anume ?
Se pot face bani cu un directorweb ?
Ma gandesc sa renunt la profilul unui domeniu care imi aduce doar 50 $ pe luna si sa il trec pe director web ...
Daca se pot face bani , din ce anume ?
Linkuri sponsorizate si aduri ar fi variante primare de monetizare. Nu cred ca vreun director romanesc face bani seriosi insa.
Macar s-ar putea face mai mult de 50 de dolari pe luna ? Si credeti ca ar fi mai bine pe un domeniu .com sau sa ma axez pe .ro avand in vedere ca serverul este in .ro ?
Eu unul nu prea cred ca se mai pot face asa multi bani cu un director web. Mai ales ca acum nu se stie cand iti taie Google tot pr-ul - acesta fiind tot farmecul unui director.
Cred ca poate daca il faci pt. ca sa-ti listezi site-uri de-ale tale pe index...
Eu cred ca directoarele web au vizitatori in principal din cauza SEO-istilor care inregistreaza pagini in ele
Eu consider directorul web o "chestie in plus" care poate fi oferit pe langa alte servicii de pe un site, sau potrivit pentru ceva de nisa.
Directoare web generale sunt deja prea multe pentru a mai putea oferi noutate... poate din cauza ca un director web se poate realiza destul de usor (nu la fel de usor ca si un blog, dar aproape), continutul este generat de utilizatori si nu necesita prea multa intretinere (in afara de aprobarea inregistrarilor). Eu unul n-am primit niciodata click pe reclama din director.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Probabil ca cu un PR marisor ai avea success mai mare... insa in Romania nu prea vad o afacere din directoare web...
se pot scoate bani dintr-un director web, conditia este pr bun + trafic bun.
daca tu renunti la domeniu si iti faci un director, in urmatorii 2 ani nici sa nu te gandesti la 50 de euro / lunaparerea mea.
acum, depinde si de tine, cum il faci, ce oferi, daca mai oferi si altele pe langa el, etc.
sfat: lasa domeniul care iti aduce 50 de $ si cumpara altul si fa un test![]()
I don't know much...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)