Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: SEM(PPC) - Cum ajuta SEO-ul?

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de loredan Vezi Post
    Fact 2: Exista companii cu bugete de zeci de mii de euro/dolari pentru PPC / monthly care insa nu investesc 1 cent in SEO...si totusi stau atat de bine in SERPS de te doare sufletul...
    E o singura problema cu teoria ta... daca Google castiga din publicitate, de ce ar da site-urilor un boost in SERPs? Si companiile astea cu bugete mari, daca ar avea trafic natural, n-ar mai arunca asa cu banii.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Ca sa apara aceste siteuri inaintea celor care afiseaza reclame yahoo sau de la alte firme. Mai pe scurt,ca sa ruleze bani mai repede.

loredan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th May 2007
    Locaţie
    London, UK
    Vârstă
    47
    Posturi
    67
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    E o singura problema cu teoria ta... daca Google castiga din publicitate, de ce ar da site-urilor un boost in SERPs? Si companiile astea cu bugete mari, daca ar avea trafic natural, n-ar mai arunca asa cu banii.
    Companiile cu bugete mari investesc in sute de KW's lunar...binenteles ca nu au high rankings for all of them.

Te-ai intrebat vreodata de ce siteurile noi primesc asa numitul "confidence boost" in SERPS pentru cateva sapt dupa care sunt aruncate undeva de nu le gaseste nimeni (si unde de fapt le e locul)? ...taste the traffic and you can't live without it

BTW...nu este "teoria mea". E o chestie cunoscuta in anumite cercuri, observata de mai bine de un an de catre cativa oameni mult mai destepti si mai experimentati decat noi. (chiar am vazut 2 dintre ei recomandati de Mezei la el pe blog )

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    Ca sa apara aceste siteuri inaintea celor care afiseaza reclame yahoo sau de la alte firme. Mai pe scurt,ca sa ruleze bani mai repede.
    Ultima modificare făcută de loredan; 29th July 2008 la 07:55.

Marketonline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th September 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit nope

Din experienta noastra de aproximativ 2 ani de adwords, nu am sesizat nici o legatura intre acesta si SERPS, desi am cautat-o si am fi vrut sa existe sub o forma sau alta

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    32

Implicit

dupa cateva luni si sute(2-3) de reclame in adwords nu am gasit nici o legatura.
    La unele keywords (folosite si in adwords) apare si reclama si in SERPS, la altele nu.
    Chiar daca o fi o legatuar e prea "sensibila" sa o vedem, sa ii gasim un algoritm. Oricum ar fi bine pt ei si pt noi, logica e simpla, cei care platesc reclamele primesc mai multe vizite >> fac mai multi bani >> investesc mai multi bani in reclame >> primesc mai multe vizite

Fact 2: Exista companii cu bugete de zeci de mii de euro/dolari pentru PPC / monthly care insa nu investesc 1 cent in SEO...si totusi stau atat de bine in SERPS de te doare sufletul...
    L-o fi facut bine de la inceput si nu a mai investit
    public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Marketonline Vezi Post
    Din experienta noastra de aproximativ 2 ani de adwords, nu am sesizat nici o legatura intre acesta si SERPS, desi am cautat-o si am fi vrut sa existe sub o forma sau alta
    Daca ar exista o legatura atunci google nu ar mai face bani din publicitate !
    Parerea mea este ca google nu are interes sa existe o legatura intre adwords si SERPS !
    Adwords poate aduce o crestere de trafic , doar atat ; pentru ca sa apara la cautari este nevoie si de SEO .

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Dar reclamele in adwords nu apar si in pagina de serps? La "sponsored links"?

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    36

Implicit

mie mi se pare ca adwords mai mult te afecteaza in serps. dar este doar o observatie nu ceva dovedit
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

rpsetzer2 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th June 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Singura legatura cu SEO pe care am observat-o e ca vei fi crawl-uit mai repede

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Link-urile sponsorizate vor transmite valoare site-ului tau?
    Linkurile catre un site din blocurile de reclame afisate de google nu aduc nici un beneficiu SEO acelui site, netransmitand nici un pic din valoarea sitului pe care sunt afisate. Motivele cele mai evidente sunt:
    - linkurile nu sunt directe, ci sunt afisate prin javascript.
    - linkurile nu apar constant pe un site sau pe o pagina, deci nu pot sa prinda vechime.
    - daca situl pe care apare linkul ar transmite valoare SEO, toti adveriserii s-ar ingramadi pe situri voarte valoroase, gen cnn.com, etc.

Citat Postat în original de rpsetzer2
    Singura legatura cu SEO pe care am observat-o e ca vei fi crawl-uit mai repede
    sunt crawleri diferiti pentru indexarea continutului ce apare in SEPRS si pentru afisarea reclamelor prin adsense.

Citat Postat în original de loredan
    Exista companii cu bugete de zeci de mii de euro/dolari pentru PPC / monthly care insa nu investesc 1 cent in SEO...si totusi stau atat de bine in SERPS de te doare sufletul...
    pozitionarea buna despre care vorbesti a acelor companii probabil se bazeaza foarte mult pe faptul ca sunt companii mari, despre care scriu numeroase situri de stiri si care au astfel o gramada de back-linkuri pe situri foarte importante.
    Ultima modificare făcută de meetzah; 9th August 2008 la 15:37.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum ajuta 301 redirect la SEO
    De radu4us în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th October 2009, 12:50
  2. Social Bookmarks... Cu ce ajuta la SEO?
    De Antonio în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 17th May 2009, 00:47
  3. Ma ajuta la ceva paginile 404?
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd October 2008, 00:24
  4. Doamne ajuta!
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 29th August 2008, 20:12
  5. Poate ma ajuta cineva
    De inSecure în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2008, 17:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •