Ca sa apara aceste siteuri inaintea celor care afiseaza reclame yahoo sau de la alte firme. Mai pe scurt,ca sa ruleze bani mai repede.
Companiile cu bugete mari investesc in sute de KW's lunar...binenteles ca nu au high rankings for all of them.
Te-ai intrebat vreodata de ce siteurile noi primesc asa numitul "confidence boost" in SERPS pentru cateva sapt dupa care sunt aruncate undeva de nu le gaseste nimeni (si unde de fapt le e locul)? ...taste the traffic and you can't live without it![]()
BTW...nu este "teoria mea". E o chestie cunoscuta in anumite cercuri, observata de mai bine de un an de catre cativa oameni mult mai destepti si mai experimentati decat noi. (chiar am vazut 2 dintre ei recomandati de Mezei la el pe blog)
![]()
Ultima modificare făcută de loredan; 29th July 2008 la 07:55.
Din experienta noastra de aproximativ 2 ani de adwords, nu am sesizat nici o legatura intre acesta si SERPS, desi am cautat-o si am fi vrut sa existe sub o forma sau alta![]()
dupa cateva luni si sute(2-3) de reclame in adwords nu am gasit nici o legatura.
La unele keywords (folosite si in adwords) apare si reclama si in SERPS, la altele nu.
Chiar daca o fi o legatuar e prea "sensibila" sa o vedem, sa ii gasim un algoritm. Oricum ar fi bine pt ei si pt noi, logica e simpla, cei care platesc reclamele primesc mai multe vizite >> fac mai multi bani >> investesc mai multi bani in reclame >> primesc mai multe vizite
L-o fi facut bine de la inceput si nu a mai investitFact 2: Exista companii cu bugete de zeci de mii de euro/dolari pentru PPC / monthly care insa nu investesc 1 cent in SEO...si totusi stau atat de bine in SERPS de te doare sufletul...![]()
public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;
Daca ar exista o legatura atunci google nu ar mai face bani din publicitate !
Parerea mea este ca google nu are interes sa existe o legatura intre adwords si SERPS !
Adwords poate aduce o crestere de trafic , doar atat ; pentru ca sa apara la cautari este nevoie si de SEO .
Dar reclamele in adwords nu apar si in pagina de serps? La "sponsored links"?
mie mi se pare ca adwords mai mult te afecteaza in serps. dar este doar o observatie nu ceva dovedit
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Singura legatura cu SEO pe care am observat-o e ca vei fi crawl-uit mai repede
Linkurile catre un site din blocurile de reclame afisate de google nu aduc nici un beneficiu SEO acelui site, netransmitand nici un pic din valoarea sitului pe care sunt afisate. Motivele cele mai evidente sunt:
- linkurile nu sunt directe, ci sunt afisate prin javascript.
- linkurile nu apar constant pe un site sau pe o pagina, deci nu pot sa prinda vechime.
- daca situl pe care apare linkul ar transmite valoare SEO, toti adveriserii s-ar ingramadi pe situri voarte valoroase, gen cnn.com, etc.
sunt crawleri diferiti pentru indexarea continutului ce apare in SEPRS si pentru afisarea reclamelor prin adsense.Postat în original de rpsetzer2
pozitionarea buna despre care vorbesti a acelor companii probabil se bazeaza foarte mult pe faptul ca sunt companii mari, despre care scriu numeroase situri de stiri si care au astfel o gramada de back-linkuri pe situri foarte importante.Postat în original de loredan
Ultima modificare făcută de meetzah; 9th August 2008 la 15:37.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)