Am facut cateva teste si toate imi arata ca pagina mea are niste neajunsuri cum ar fi ca nu am Social bookmarks in del.icio.us, digg si altele! Ar putea da cineva cateva sfaturi in aceasta privinta? Cu ce ajuta aceste bookmarks la SEO?
Am facut cateva teste si toate imi arata ca pagina mea are niste neajunsuri cum ar fi ca nu am Social bookmarks in del.icio.us, digg si altele! Ar putea da cineva cateva sfaturi in aceasta privinta? Cu ce ajuta aceste bookmarks la SEO?
Ok atata lucru stiam si eu! Pun cumva motoarele de cautare mai mult accent pe linkuri de genul asta!
Noul VB 3.7.0 are optiunea de a adauga social bookmarks la fiecare thread.
Ajuta astea chiar si pt siteurile romanesti? (mai ales primele 3).
# Digg
# del.icio.us
# StumbleUpon
Exista un alt link dar care este mult mai vizitat de romani?
Ar ajuta daca ar ar exista mai multe site-uri de social bookmarks in romania, sunt o sursa reala de ibl-uri si de vizite, eu ma chinui sa pun la punct un script de social bookmarks ...dar inca e departe de a fi ok : buzz.royalways.ro
Mai sunt si alte scripturi moca, dar am vazut ca in romania se considera "directoare" site-urile pe pligg sau chestii dintrastea, ceea ce e naspa...un script de social bookmarks ar trebui sa poarte demn cuvintele "social bookmarks" in slogan nu "director" ...
Ultima modificare făcută de Lord_ICE; 13th January 2009 la 20:50.
Social Bookmarks ajuta mult la SEO numai daca au rel="dofollow" , altfel nu ajuta decat la trafic, asta daca ai continut in engleza si ai un subiect fierbinte.
Si pentru Romania exista ceva asemanator?
nope ...adik din cate stiu eu nu ....social bookmarks doar la site-urile in engleza ....la fel cum a spus marius doar daca ai o stire misto .... nu m-am complicat niciodata
Afara e nebunie cu astfel de siteuri. In plus, ii ajuta pe majoritatea celor care le folosesc (pt seo s.a.m.d) Pacat ca la noi nu exista nimic TARE nici acum.
la site-urile romanesti social bookmarkingul nu e deloc folositor. in engleza in schimb, sunt extrem de utile pentru indexare rapida si unele din ele sunt bune ca mai aduc si un backlink nou dar nu poti face seo la un site doar cu social bookmarking
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)