Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: TelexFREE - teapa sau oportunitate de a face bani buni ?

Gabistul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

Scuze pt dublu post.

Dar este cineva care chiar a fost implicat concret in aceasta afacere sau cunoaste personal pe cineva care a fost implicat?

Intreb deoarece ma intereseaza pareri concrete, bazate pe fapte reale.. Ma tenteaza foarte tare si nu stiu inca ce sa fac..

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Telexfree is the trade name used by the Brazilian company Ympactus Comercial S / A, which was accused of operating one of the largest financial fraud in the history of Brazil according to the Ministry of Justice and prosecutors Federal. The case, which appears to constitute a pyramid scheme financial, is under investigation, which led to Justice to block the assets of the company and determine the suspension of its operations.

Google translate

Oare cand o sa invete lumea ca aceste scheme de imbogatire nu exista decat pentru smecherii de la varf?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Oare cand o sa invete lumea ca aceste scheme de imbogatire nu exista decat pentru smecherii de la varf?
    Orice om cu o educatie financiara ar trebui sa stie ca banii nu se fac asa de usor si sa miroase o astfel de schema
    Bunicul meu imi spunea: "daca in lumea asta nu ar fi si prosti ar trebuie ca oamenii destepti sa coboare la sapa"
    Si prostii trebuie pretuiti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ciprian T este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

In partea de jos site-ul are link spre xenno[pct]ro deci e clar cine e in spatele site-ului din Romania nu?

Gabistul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu stiu..

narcis05 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2014
    Vârstă
    35
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Buna ziua ! Pachetul mare costa 1450 de dolari + 50 de dolari inscrierea + 50 de dolari abonamentul lunar .Deci pentru pachetul mare ai nevoie de 1550 de dolari , aproximativ 5000 de lei . Asa era cand m-am inscris eu , cam acum 2 luni , dar acum vor sa schimbe planul si inca nu am detalii despre cum o sa fie . La pachetul mare trebuie sa faci 5 anunturi ( copy ,paste 5 linkuri) toata treaba dureaza 5 min, iar ei pentru asta te platesc cu 100 de dolari pe saptamana. Vine 400 de dolari pe luna din care scadem 50 abonamentul. Investita o scoti cam in 4 luni si 2 sapt. dupa aia iesi pe profit si numai ai niciun stres . Atat castigi daca iti iei doar un pachet fara sa inscrii si alte persoane , de unde rezulta alte comisioane , si alti bani pe care trebuie sa ii incasezi.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de narcis05 Vezi Post
    Buna ziua ! Pachetul mare costa 1450 de dolari + 50 de dolari inscrierea + 50 de dolari abonamentul lunar .Deci pentru pachetul mare ai nevoie de 1550 de dolari , aproximativ 5000 de lei . Asa era cand m-am inscris eu , cam acum 2 luni , dar acum vor sa schimbe planul si inca nu am detalii despre cum o sa fie . La pachetul mare trebuie sa faci 5 anunturi ( copy ,paste 5 linkuri) toata treaba dureaza 5 min, iar ei pentru asta te platesc cu 100 de dolari pe saptamana. Vine 400 de dolari pe luna din care scadem 50 abonamentul. Investita o scoti cam in 4 luni si 2 sapt. dupa aia iesi pe profit si numai ai niciun stres . Atat castigi daca iti iei doar un pachet fara sa inscrii si alte persoane , de unde rezulta alte comisioane , si alti bani pe care trebuie sa ii incasezi.
    E teapa!
    Caut cu jingle.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de narcis05 Vezi Post
    Deci pana acum ai scos 350 x 2 dolari. Corect? Ne poti arata o dovada in acest sens?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

narcis05 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2014
    Vârstă
    35
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

telexfree 1.pngtelexfree 2.png

De cand m-am inscris am scos odata 300 pe care i-am transerat celui care m-a inscris pe mine pentru ca aveam o datorie catre el , iar acum 2 zile am dat retragere inca 300 de dolari ,dar mai dureaza ceva pana ce ajung la mine in contul bancar (aproximativ 2-3 saptamani ). Pentru cei care cred ca este teapa , vreau sa va spun ca nu am niciun interes sa mint , eu mi-am facut cont pe acest forum in primul rand pentru a va raspunde voua la intrebarile pe care le aveti in legatura cu aceasta afacere, deoarece sunt personal implicat .Nu castig nimic daca vin aici si va spun numai prostii. Si eu sunt nou ( aproape 2 luni ) si m-am gandit bine inainte daca merita sa investesc in aceasta afacere. Persoana care m-a inscris deja si-a recuperat investitia ,iar acum castiga destul de bine , iar altcineva pe care il cunosc personal, a intrat cu 4 pachete , iar acum castiga cate 5000 lei pe luna .
    Una dintre cele mai mari temeri pe care le putem avea este aceea de a incerca ceva.Exista intoteauna posibilitatea esecului, dar exista o sansa mai mare de reusita daca incerci efectiv sa faci ceva in loc sa stai degeaba.Cu trecerea timpului voi afla daca a meritat sau nu sa imi asum riscul de a intra in Telexfree, pentru ca, sa recunoastem 1500 de dolari nu ii iei din drum , dar nici nu este o suma fabuloasa.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Baiatul si-a facut cont pe seopedia doar ca sa ne arate noua cum putem fi bogati. Credeti-l, sigur are dreptate.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cei mai buni registrari
    De Broscoi în forumul Domenii
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 24th July 2011, 18:40
  2. Salutare, oameni buni !
    De Rhobur în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th July 2011, 17:45
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th May 2011, 12:15
  4. Cei mai buni Developeri