Am nevoie de 2-5 oameni care sa stie cat de cat ce inseamna SEO si SEM, care cauta sa se promoveze, sa scrie articole specifice, sa invete sa observe fenomenul pe .com si pe .ro
Vreau sa dezmortesc un proiect de al meu, nu mai am timp de el dar cred ca ar fi o oportunitate buna ptr ca are vizibilitate destul de ok si e cam singurul pe nisa asta.
N-o sa ii dau numele ptr ca deja am fost acuzat de diferite conflicte de interese, stiti voi mai bine despre ce site e vorba.
Oamenii vor scrie articole despre domenile astea, sint liberi sa se promoveze in limita bunului simt, vor avea pagini de profil cu detalii comerciale. Tot ceea ce scriu pe acest blog ii reprezinata, asta inseamna ca sint sanse sa isi faca o cariera in domeniul asta. Potentiali clienti ii pot contacta ptr contracte prin ceea ce scriu.
Proiectul e non comercial, nimeni nu castiga nici un ban, nu sint bannere, nu Adsense. Scopul proiectului e sa informeze si sa promoveze. Castigul vostru e expunere, learning si clienti.
Am nevoie de un cv cu realizari (fara prostii in el gen: "Outlook" sau "entuziast") - poate fi chiar LinkedIn, link-uri catre realizari, orice care l-ar favoriza.
Cine e interesat PM me. Putem dezvolta subiectul daca vreti, dar va rog sa nu va abateti de la scopul in sine al postului.