Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Am sanse ?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Ar fi bine sa te scapi de toate xtag.com -urile astea lumpy
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Ar fi bine sa te scapi de toate xtag.com -urile astea lumpy
    .

One more, din cei care au experienta, nisa e platita bine in AdSense ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nisa e una dintre cele mai bine platite.

Eu majoritatea traficului pe nisa asta il am si asta imi genereaza cam 80% din venituri. Concurenta e foarte mare, dar asta nu inseamna ca e imposibil sa faci un site de succes. Eu am reusit sa ridic un site de la 0 la 3 mil unici / luna in 18 luni pe nisa asta. Important e sa muncesti mult, sa analizezi totul si-o sa-l vezi cum creste

Si sa nu uiti de social media, te poate ridica repede la inceput.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

investeste in linkuri si content writeri dedicati si rapizi ca sa prinzi news bune si, odata cu ele, trafic din social media.

ai sanse, sigur.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    investeste in linkuri si content writeri dedicati si rapizi ca sa prinzi news bune si, odata cu ele, trafic din social media.

ai sanse, sigur.
    Asa completa cu: bonificatii in functie de rata de reusita a articolelor. Pe astfel de site-uri, unde depinzi foarte mult de viteza de reactie nu e totul sa ai un writter care sa scrie calitate. Trebuie sa ai un writter care sa scrie pentru succesul site-ului (de fapt pentru succesul lui indirect, care e dat de acea bonificatie).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

da, eu spre exemplu dau bonusuri de 20% din valoarea articolului pentru depasirea mediei de afisari in prima saptamana a postari respectivului articol...

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Absolut. Scurt nu ?
    Ehhh sa nu fim chiar asa drastici cu el hai si cate ceva de incurajare.

Poti ajunge la un trafic de 1000-2000 de vizitatori pe zi dar iti trebuie continut. Mult Continut. Foarte mult continut.Extrem de mult continut. Nu 2-3 articole pe zi. Si ca sa te incurajez si mai mult eu in August m-am apucat de un site cu profil IT si in prezent traficul fluctueaza intre 1100 si 1500 de vizitatori dar nici nu mi-am batut capul cu el . Faptul imbucurator e ca se monetizeaza foarte bine .
    La mine insa nu e vorba de tutoriale sau rewieuri . E site de produse IT si am cateva zeci de mii de produse introduse.
    6 luni cat ti-ai propus pentru un asemenea proiect e o perioada foarte scurta. Vezi pcmhz.com sau arenait.net care dupa parerea mea fac o treaba buna. Plus ca va trebui sa te bati cu Krumel sau Mezei la care adauga multi altii ( inclusiv eu care voi incerca sa intru pe piata cu mai multe situri ). Mai ai de depasit obstacolul reprezentand magazinele consacrate deja si care depasesc fara probleme resursele tale financiare pentru un asemenea proiect.
    Dar daca ai timp si putere de munca ...... merita sa incerci. Ca se va dovedi sau nu un fiasco vei vedea peste cativa ani.
    Totul intr-o afacere e sa te apuci si apoi vezi ce faci. Personal daca ma luam strict dupa teorie in proiectele online , ajungeam cel mai probabil sa fac gradinarit.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 14th November 2010 la 18:47.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Pai, asa cum a zis si Alex, concurenta e foarte mare. Slashgear, techcrunch, wired si muuulte altele pe care insa nici nu am in plan sa le bat. Dar si la cei mai mici este concurenta. Oricum cred ca voi face ceva modificari, poate sa ma bazez pe un anumit produs despre care sa scriu articole, nu asa la general.

Multumesc pt. incurajari.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

8 out of 8 members found this post helpful.

Implicit

Lumpy, iti dau un sfat pe care la randul meu l-am primit de la tata. Nu conteaza in ce investesti, atata timp cat o faci cu pasiune, si esti dispus sa muncesti pentru ca ideea ta sa reuseasca.

Nu trebuie sa fi primul care lanseaza un serviciu, nu trebuie neaparat nici macar sa aduci functii noi pe piata. Nu este neaparat necesar sa ai un site in limba engleza. Nu trebuie nici macar sa joci pe o nisa mare. Nu conteaza neaparat ce faci, ci mai mult cum o faci.

Tu trebuie sa iti pui problema asa: ce nevoie pot eu rezolva. Nimeni nu va veni sa iti dea o idee geniala. Pentru ca daca ar avea-o probabil ar materializa conceptul (asta e realitatea). Poti sa fi pe o nisa cu jucatori de milioane de euro, sau pe o nisa de 2 lei, indiferent de sector iti trebuie KPI & Milestones (daca traduc pietre de hotar ca in dictionar suna aiurea).

Eu te intreb. Sa presupunem ca ajungi la punctul unde ai 1000 unici pe zi. Ok, ce faci cu ei? Cum convertesti. Ce target financiar vrei sa atingi si cum.

In al doilea rand, iti mai dau un pont "din casa". De data asta de la mama . Ea zice ca "primesti ce platesti, insa trebuie sa iti dai seama cat din ceea ce platesti, primesti". Teoretic, daca un writer iti cere 5$ pe 100 de cuvinte, si unul iti cere 5000, nu inseamna neaparat ca no. 2 e teapa. Culmea, varianta 1 poate sa fie. Simplist si brutal explicat, e important de fapt cat primesti inapoi din cheltuiala efectuata si in ce interval de timp (citeste despre ROI, DCF etc). Singurul motiv pentru care investesti, este ca te astepti sa faci bani din asta (cashflowuri viitoare). Nu investesti sa obtii unici, asta e doar un criteriu de evaluare a performantei intermediare cel mult. Nu investesti din pasiune neaparat, lansezi serviciul din pasiune, si investesti pentru a-l transforma intr-un business de succes. Cel putin eu asa vad situatia.
    Ultima modificare făcută de Emil; 15th November 2010 la 01:10.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

lumpy, Emil a scris-o ca la carte, ai ce invata si de asemenea avem cu totii! +1
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ce sanse sunt?
    De Krm în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st November 2010, 08:13
  2. Ce sanse dati unui director web 100% cu plata ?
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 14th May 2007, 07:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •