Nisa e una dintre cele mai bine platite.
Eu majoritatea traficului pe nisa asta il am si asta imi genereaza cam 80% din venituri. Concurenta e foarte mare, dar asta nu inseamna ca e imposibil sa faci un site de succes. Eu am reusit sa ridic un site de la 0 la 3 mil unici / luna in 18 luni pe nisa asta. Important e sa muncesti mult, sa analizezi totul si-o sa-l vezi cum creste
Si sa nu uiti de social media, te poate ridica repede la inceput.
investeste in linkuri si content writeri dedicati si rapizi ca sa prinzi news bune si, odata cu ele, trafic din social media.
ai sanse, sigur.
Asa completa cu: bonificatii in functie de rata de reusita a articolelor. Pe astfel de site-uri, unde depinzi foarte mult de viteza de reactie nu e totul sa ai un writter care sa scrie calitate. Trebuie sa ai un writter care sa scrie pentru succesul site-ului (de fapt pentru succesul lui indirect, care e dat de acea bonificatie).
da, eu spre exemplu dau bonusuri de 20% din valoarea articolului pentru depasirea mediei de afisari in prima saptamana a postari respectivului articol...
Pai, asa cum a zis si Alex, concurenta e foarte mare. Slashgear, techcrunch, wired si muuulte altele pe care insa nici nu am in plan sa le bat. Dar si la cei mai mici este concurenta. Oricum cred ca voi face ceva modificari, poate sa ma bazez pe un anumit produs despre care sa scriu articole, nu asa la general.
Multumesc pt. incurajari.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)