31st October 2010, 19:53
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lumpy
Salut. In primul rand nu stiu daca postez unde trebuie.
Asa cum am mai spus, vreau sa o termin cu site'urile pe care le dau cu 200$ pe digitalpoint si sa ma apuc de ceva mai bun. Tot pe bloguri ma bazez, sunt usor de manevrat si m-am si obisnuit cu word press. Deci as vrea sa incep un blog in care sa si investesc. Nisa: Tehnologie - reviews, news & stuff. Problema e ca la aproape orice cautare pe Google a unui produs IT apar mereu aceleasi site-uri bine puse acolo, pe care nu stiu cum le pot bate. Ador nisa, sunt foarte pasionat de produsele IT.
Am si un buget destul de limitat, poate doar pentru a cumpara cateva linkuri si niste writeri care sa scrie cu mine. Targetul meu ar fi sa il duc undeva pe la 1000-2k zilnici dupa primele 6 luni, tinand cont ca va fi updatad de cateva ori pe zi cu continut.
Deci, ce ziceti, am sanse ?

Sanse ai, insa depinde cum incepi, cu cine incepi, daca esti suficient de motivat si perseverent caci rezultatele nu vor veni atat de repede precum te astepti iar pe parcursul acestui proiect vei avea multe belele.
Incearca sa vinzi cateva site-uri de alea amarate cum le zici de 200$ pentru a genera un flux de resurse, astfel putand investi in marele proiect.
In primele luni nu-ti recomand writeri, unul bun, si mai ales seo writer te va costa binisor, vei intra pe minus rau si exista sanse sa nu ai priza cu domeniul.
Cat despre proiectul tau, esti singurul care te poate ajuta, tapeteaza pe hartie cum il vezi, analizeaza-l pe hartie, descrie-l in mii de cuvinte, incearca sa faci un plan de lupta avand ca drept scop ridicarea lui la standardele tale.
Vei observa, daca inainte sa incepi acesti proiect vei scrie in doc pagini intregi despre proiect, iti vor veni idei, vei obtine o imagine de ansamblu, vei adopta strategii, iar singurul lucru care te-ar putea opri sa ai succes ar fi lipsa de perseverenta.
31st October 2010, 21:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Ok, si ce anume nu stii sa investesti? E o intrbare cu arie la fel de larga cum ai zice: am bani si vreau sa dezvolt o afacere. In ce sa investesc? (fiecare iti va spune in nisa in care o stie el mai bine, de ex.)
Revenind... depinde ce vrei de la site. Poti investi in link building, in brand, in content, in Social Media, in fidelizarea utilizatorilor, in design... etc. In functie de buget, vezi cum ai putea folosi banii aia mai cu rost (daca poti scrie tu content, baga banii in SEO si cauta sa te promovezi cat mai eficient in SM de exemplu. Daca nu, incepe cu contentul ca acolo e baza... daca ai bani sa mergi mai departe, fa concursuri promotii... ofera chestii utilizatorilor, fa design futuristic... totul tine de bugetul tau la urma urmei)
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.