Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Am sanse ?

Afișare hibrid

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Question Am sanse cu un proiect pe nisa IT ?

Salut. In primul rand nu stiu daca postez unde trebuie.

Asa cum am mai spus, vreau sa o termin cu site'urile pe care le dau cu 200$ pe digitalpoint si sa ma apuc de ceva mai bun. Tot pe bloguri ma bazez, sunt usor de manevrat si m-am si obisnuit cu word press. Deci as vrea sa incep un blog in care sa si investesc. Nisa: Tehnologie - reviews, news & stuff. Problema e ca la aproape orice cautare pe Google a unui produs IT apar mereu aceleasi site-uri bine puse acolo, pe care nu stiu cum le pot bate. Ador nisa, sunt foarte pasionat de produsele IT.

Am si un buget destul de limitat, poate doar pentru a cumpara cateva linkuri si niste writeri care sa scrie cu mine. Targetul meu ar fi sa il duc undeva pe la 1000-2k zilnici dupa primele 6 luni, tinand cont ca va fi updatad de cateva ori pe zi cu continut.

Deci, ce ziceti, am sanse ?
    Ultima modificare făcută de danP; 31st October 2010 la 20:07. Motiv: sa nu se ofenseze lumea

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Absolut. Scurt nu ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Absolut. Scurt nu ?
    Ehhh sa nu fim chiar asa drastici cu el hai si cate ceva de incurajare.

Poti ajunge la un trafic de 1000-2000 de vizitatori pe zi dar iti trebuie continut. Mult Continut. Foarte mult continut.Extrem de mult continut. Nu 2-3 articole pe zi. Si ca sa te incurajez si mai mult eu in August m-am apucat de un site cu profil IT si in prezent traficul fluctueaza intre 1100 si 1500 de vizitatori dar nici nu mi-am batut capul cu el . Faptul imbucurator e ca se monetizeaza foarte bine .
    La mine insa nu e vorba de tutoriale sau rewieuri . E site de produse IT si am cateva zeci de mii de produse introduse.
    6 luni cat ti-ai propus pentru un asemenea proiect e o perioada foarte scurta. Vezi pcmhz.com sau arenait.net care dupa parerea mea fac o treaba buna. Plus ca va trebui sa te bati cu Krumel sau Mezei la care adauga multi altii ( inclusiv eu care voi incerca sa intru pe piata cu mai multe situri ). Mai ai de depasit obstacolul reprezentand magazinele consacrate deja si care depasesc fara probleme resursele tale financiare pentru un asemenea proiect.
    Dar daca ai timp si putere de munca ...... merita sa incerci. Ca se va dovedi sau nu un fiasco vei vedea peste cativa ani.
    Totul intr-o afacere e sa te apuci si apoi vezi ce faci. Personal daca ma luam strict dupa teorie in proiectele online , ajungeam cel mai probabil sa fac gradinarit.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 14th November 2010 la 18:47.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Primul pas ar fi insusirea obiceiului de a pune denumiri sugestive topicurilor deschise in forumuri. No offence...

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
    Salut. In primul rand nu stiu daca postez unde trebuie.

Asa cum am mai spus, vreau sa o termin cu site'urile pe care le dau cu 200$ pe digitalpoint si sa ma apuc de ceva mai bun. Tot pe bloguri ma bazez, sunt usor de manevrat si m-am si obisnuit cu word press. Deci as vrea sa incep un blog in care sa si investesc. Nisa: Tehnologie - reviews, news & stuff. Problema e ca la aproape orice cautare pe Google a unui produs IT apar mereu aceleasi site-uri bine puse acolo, pe care nu stiu cum le pot bate. Ador nisa, sunt foarte pasionat de produsele IT.

Am si un buget destul de limitat, poate doar pentru a cumpara cateva linkuri si niste writeri care sa scrie cu mine. Targetul meu ar fi sa il duc undeva pe la 1000-2k zilnici dupa primele 6 luni, tinand cont ca va fi updatad de cateva ori pe zi cu continut.

Deci, ce ziceti, am sanse ?
    Sanse ai, insa depinde cum incepi, cu cine incepi, daca esti suficient de motivat si perseverent caci rezultatele nu vor veni atat de repede precum te astepti iar pe parcursul acestui proiect vei avea multe belele.
    Incearca sa vinzi cateva site-uri de alea amarate cum le zici de 200$ pentru a genera un flux de resurse, astfel putand investi in marele proiect.
    In primele luni nu-ti recomand writeri, unul bun, si mai ales seo writer te va costa binisor, vei intra pe minus rau si exista sanse sa nu ai priza cu domeniul.
    Cat despre proiectul tau, esti singurul care te poate ajuta, tapeteaza pe hartie cum il vezi, analizeaza-l pe hartie, descrie-l in mii de cuvinte, incearca sa faci un plan de lupta avand ca drept scop ridicarea lui la standardele tale.

Vei observa, daca inainte sa incepi acesti proiect vei scrie in doc pagini intregi despre proiect, iti vor veni idei, vei obtine o imagine de ansamblu, vei adopta strategii, iar singurul lucru care te-ar putea opri sa ai succes ar fi lipsa de perseverenta.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Cateva idei in ce ar trebui sa investesc sau sa ma ocup la inceput ?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
    Cateva idei in ce ar trebui sa investesc sau sa ma ocup la inceput ?
    Poti cumpara terenuri, spatii comerciale ca sunt ieftine in acest moment.................

Pe partea de site-uri alegi o nisa pe care o cunosti tu cel mai bine si nu una pe care au altii succes.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Dupa cum am zis, nisa e extrem de tentanta pentru ca am o pasiune mare pentru IT.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ok, si ce anume nu stii sa investesti? E o intrbare cu arie la fel de larga cum ai zice: am bani si vreau sa dezvolt o afacere. In ce sa investesc? (fiecare iti va spune in nisa in care o stie el mai bine, de ex.)

Revenind... depinde ce vrei de la site. Poti investi in link building, in brand, in content, in Social Media, in fidelizarea utilizatorilor, in design... etc. In functie de buget, vezi cum ai putea folosi banii aia mai cu rost (daca poti scrie tu content, baga banii in SEO si cauta sa te promovezi cat mai eficient in SM de exemplu. Daca nu, incepe cu contentul ca acolo e baza... daca ai bani sa mergi mai departe, fa concursuri promotii... ofera chestii utilizatorilor, fa design futuristic... totul tine de bugetul tau la urma urmei)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Da ai dreptate. Am pus intrebari cam aiurea.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ce sanse sunt?
    De Krm în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st November 2010, 08:13
  2. Ce sanse dati unui director web 100% cu plata ?
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 14th May 2007, 07:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •