Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 46

Subiect: alegere nume site.ro cu longtail keyword.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

Trebuie tinut cont si ca s-ar putea sa scada importanta long tail-ului cu noul Google Instant
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Stati ca aici m-ati lovit cu varietatea keywordurilor din ancora. Imi poluez putin topicul ca sa nu deschid unul nou. Poate lucrurile sunt clare pentru voi, insa eu 3 ani am construit cam aceleasi ancore catre siteurile mele, de genu,, "pantofi noi" cel mult "pantofi noi Iasi"
    Doar pentru asta am optimizat si siturile. Scaderi la ele nu am avut aproape niciodata. de ce sa ma penalizeze google pentru incapatanarea mea in a folosi doar "pantofi noi" in linkul catre siteul meu?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

nu te penalizeaza, dar scade valoarea link-urilor catre tine, conteaza si frecventa aparitiei link-urilor catre tine. Orice nu pare natural isi pierde din valoare petnru google. De exemplu eu mai schimb pe lang apantofi, mai pun si pantofi noi, cumpar pantofi, etc, si alte cuvinte long tail, astfel incat sa para cat mai natural.
    De exemplu vezi ca sunt directoare web ce au link-uri reciproce multe doar pe un anumit cuvant cheie, si cu toate acestea nu sunt bine cotate de google, exact din acest motiv. E o lectie care am invatat-o din experienta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

ok, am inteles treaba cu variatiuni pe aceeasi tema.

revin cu detalii, incazul carti-ieftine-de-arhitectura.ro
    vad cautari afisate si pe "carti ieftine DE arhitectura" si pe "carti ieftine arhitectura" , in acelasi numar, DAR, mai mult, CTR ul pe varianta mai lunga si mai logica gramatical este mai mare .
    In plus numarul de cautari pe varianta mai lunga dar sub forma de fraza [ ] sunt iarasi mai multe.
    DEDUC ca multi romani , mai ales cei mai scoliti chiar cauta utilizand CU si DE.

poate as avea beneficii daca as avea varianta mai corecta gramatical, cu de inserat.
    pareri?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Din cate vad, Google NU elimina cuvantul "de", deci e o diferenta intre "carti ieftine DE arhitectura" si "carti ieftine arhitectura".

Cat despre abuzarea anchor-ului, am vazut multe lucruri negative, ca scaderea valorii linkurilor, penalizarea pe keywordul respectiv sau penalizarea intregului site.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Chiar nu intelegeti ca domeniul nu conteaza pentru SEO ?
    Alex, domeniul conteaza ptr SEO ...ceea ce vrei sa spui, cred, e ca el nu mai e un atuu principal de pozitionare.

Dar daca ai domeniu cu cuvinte cheie n-o sa mai trebuiasca sa muncesti ptr multe IBL-uri. E clar ca Google vede cuvintele cheie din domeniu, doar ca ele nu mai au aceeasi valoare ca inainte.

Daca nu ai cuvinte cheie in domeniu, poti iesi la cautari, dar trebuie sa muncesti mult la IBL-uri si anchor text. Ceea ce nu inseamna ca nu o sa reusesti sa iesi la o cautare.

E o versiune care merge pe .ro, iar aici vad ca se discuta despre .ro

Uite 1 (locul 2 fara cuvant cheie in URL, dar cu ceva munca ptr IBL-uri), 2 (la fel), 3 (vechime, IBL-uri, cuvant in domeniu), 4 (la fel). Daca ai cuvant cheie in domeniu, e posibil sa nu trebuiasca sa muncesti mult la IBL-uri. Daca nu, sigur ai de munca la IBL-uri.

Oricum, asa cum zice si Alex, cuvantul cheie in domeniu nu e primordial, dar e ok sa il ai atat ptr pozitionare cat si ptr CTR. Rankingul e o cumulare de factori, deci e bine sa va ganditi bine inainte.

Apoi legat de long tail, nu e neaparat sa il ai in domeniu...e cam fortat si duce a spam (daca e lung). Poti genera long tail si cu structura site-ului. Vezi ca in post exista o imagine explicativa. Ideea ar fi ca astfel reusesti sa maresti gama de cuvinte cheie long tail si deci sa atragi mai multi vizitatori interesati.

Sper sa te ajute.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Krumel . multumesc
    in concret : carti-ieftine-de-arhitectura.ro sau carti-ieftine-arhitectura.ro ? (evident cu alte nume)(landing page pt affiliates, bazat doar pe trafic)
    Multumesc inca odata

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

fara "de". Acum ti-a zis krumel ca poate duce la spam Si doua cratime e deja f mult, d'apoi 3...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Krumel . multumesc
    in concret : carti-ieftine-de-arhitectura.ro sau carti-ieftine-arhitectura.ro ? (evident cu alte nume)(landing page pt affiliates, bazat doar pe trafic)
    Multumesc inca odata
    Nici una din versiuni. Uite ce zice Godaddy:
    cartiarhitectura.com is available!
    carti-arhitectura.com is available!
    Daca te misti repede apuci sa il iei. Si e si ieftin...

Extensia domeniului nu conteaza asa mult, .ro sau .com sint doar niste extensii de domeniu. Conteaza ptr CTR si SEO cuvintele cheie din domeniu.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Am testat variante cu cratima si fara. Un domeniu format din 3 cuvinte cheie: cuvant1cuvant2cuvant3.com a iesit usor pe prima pagina, fara prea multe linkuri. Un domeniu cuvant1-cuvant2-cuvant3.com nu a iesit nici pana in ziua de astazi in primele 10 pagini (am renuntat la el) desi am pus o multime de linkuri catre el. Concurenta era cam acceasi. Nu lua domenii cu atatea cratime. Trebuie sa existe si alte variante !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th March 2010, 11:16
  2. nume site. Help
    De gigipok în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 27th July 2008, 16:19
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  4. Alegere nume:nume.ro vs. enume.ro
    De wrc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th June 2007, 20:21
  5. nume de site romanesc
    De ciuboda în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th January 2007, 00:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •