Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Typos SEM - Optimizeaza erorile

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

A fost o vreme cand aceasta tehnica a mers de minune. Spun "a fost" pentru ca in ultima vreme (cam de la ultima schimbare majora google) nu mai merge... Google "a invatat" aceasta tehnica si iti serveste ca si rezultate cam asa:

Ai vrut sa spui cuvant corect?
    Si aici ai rezultatele care contin cuvant corect

------
    locul 9, 10 +

Si aici ai rezultatele care contin cuvant gresit

Deci, google anticipeaza ca tu ai gresit cuvantul si iti serveste direct rezultatele care crede el ca sunt potrivite pentru cuvantul corect, surclasand rezultatele ce contin cuvantul gresit introdus de tine la cautari.

Mergand pe exemplul tau cu Adobie Reader uite aici: http://www.google.com/search?q=Adobi...ient=firefox-a

Dupa cum vezi, primele rezultate sunt - din prima - cele corecte, abia pe locul 5, 6 si mai jos vezi rezultate care contin cuvantul gresit.

Eu am renuntat de mult sa mai targetez astfel de variante ... Dar, na, daca tu sau altcineva considera ca poate scoate ceva de aici poate sa incerce...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Vechi, intr-adevar, modalitatile. Oricum e bine de stiut.

Ele totusi pot fi folosite cu succes pe Adwords. In functie de interes, poti merge pe campanii de typos.

A incercat careva dintre voi campanii de typos pe .ro?

Vad ca deja exista pe Adwords astfel de campanii romanesti.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Am folosit si eu modalitatea respectiva mai demult, o alta resursa buna ar mai fi Wikipedia.

Din pacate, cum spuneau si alte persoane mai sus, Google face din ce in ce mai dificil sa ai vizitatori de pe respectivele greseli.

Dificil dar nu imposibil. Eu, de exemplu, am folosit cuvinte care sunt gresite in engleza dar nu si in, sa zicem, franceza. Astfel, un francez care cauta ceva mai tehnic si incearca sa scrie in engleza si, din obisnuinta, greseste, are mai multe sanse sa nu-i apara sugestia corecta intai.

Stiu, trafic destul de limitat... dar parca asa sunt definite si nisele...
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

horex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    78
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am facut-o din greseala Am avut un articol despre pitipoance si intr-un din posturi a aparut termenul "pitipoace". In webmaster tools vad ca dupa pitipoace sunt pe locul 5-6 la cautari. Am corectat postul respectiv dar m-a amuzat ideea.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    35

Implicit

Totusi google te corecteaza atunci cand gresesti, nu ? Chiar sunt sanse sa "furi" ceva trafic astfel ?
    Credeti ca ar putea merge si pe .ro pe anumite nise sau numai pe .com ?
    Ar fi interesant sa impartaseasca cineva rezultatele obtinute in urma unei astfel de metode de a aduce trafic.

PS: Faza cu "leptop" prezentata de krumel, nu prea e typo, e analfabetism manelistic mai mult. Aveam si eu un prieten care ma invita pe mess la el sa facem un "plei" referinduse la playstation
    Asa e cu astia care nu au prea multa scoala... totusi ma intreb ce sanse ar fi ca un astfel de om sa-si cumpere un "leptop" online.
    Ultima modificare făcută de Fabius; 17th April 2009 la 09:32.

saladfingers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    44
    Posturi
    72
    Putere Rep
    32

Implicit

ok am un exemplu si eu sa zicem destul de ok asa gasit in 1 minut in google.ro

pentru cuvintul calumea

Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 140.000 pentru calumea. (0,11 secunde)

pentru cuvintul klumea

Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 235.000 pentru klumea. (0,07 secunde)

Parerea mea este ca inca se mai merita tactica mai ales ca mai nou limbajul de mess e folosit si pe google de ex pitipoance si pitzipoance (parerea mea ca un site de genu trebuie optimizat pentru ambele cuvinte), dar trebuie gasite cuvintele care se merita a fi optimizate in acest fel.

Cit despre cele scrise in graba tot s-ar putea sa mai existe unele pentru care se merita a fi optimizat siteul.Toti facem greseli de tipar. pl - ij = ok de ex ... asta cred ca e mai renumita
    Ultima modificare făcută de saladfingers; 23rd April 2009 la 17:03.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu este ceea despre ce se discuta si anume typo, dar si ideea ta este una foarte buna, poate chiar mai buna .ro
    Intradevar cred ca foarte multi folosesc tz, sh si k in cautare in loc de s, t si ca.
    O sa analizez mai in amanunt chestia asta

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

da, dar google nu face ceva de genul, "ai vrut sa scrii X" si iti da si 3 rezultate din X si abia dedesubt iti da rezultatele de la X misspelled, deci oarecum fara rost as zice...
    inainte cand nu punea fortat rezultatele de la x era bine, dar acum ca primele 3 pozitii tot le are cuvantul in sine...

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Vechi, intr-adevar, modalitatile. Oricum e bine de stiut.

Ele totusi pot fi folosite cu succes pe Adwords. In functie de interes, poti merge pe campanii de typos.

A incercat careva dintre voi campanii de typos pe .ro?

Vad ca deja exista pe Adwords astfel de campanii romanesti.
    Nu cred ca toti de acolo au bidat pe "leptop". Mai degraba pe laptop (in broadmatch), iar G e suficient de destept ca sa afiseze si la cautari dupa typos.

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu chiar cred ca au bidat pe leptop. Pentru unele cuvinte sunt preturi diferite (mai mici) si nu te deranjeaza sa le adaugi. De ex am un site care primeste mai multe vizite dupa "onlain" decat dupa "online". Si mie personal imi plac mai mult vizitatorii "onlain" decat ceilalti. Pentru ca sunt mai atenti, pentru ca citesc intr-adevar ce-i pe pagina (nu o scaneaza), aleg cu grija ce-i intereseaza, nu sunt asa repeziti si superficiali ca cei "online".

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum se optimizeaza un magazin online ?
    De constantin74 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st February 2009, 15:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •