A fost o vreme cand aceasta tehnica a mers de minune. Spun "a fost" pentru ca in ultima vreme (cam de la ultima schimbare majora google) nu mai merge... Google "a invatat" aceasta tehnica si iti serveste ca si rezultate cam asa:
Ai vrut sa spui cuvant corect?
Si aici ai rezultatele care contin cuvant corect
------
locul 9, 10 +
Si aici ai rezultatele care contin cuvant gresit
Deci, google anticipeaza ca tu ai gresit cuvantul si iti serveste direct rezultatele care crede el ca sunt potrivite pentru cuvantul corect, surclasand rezultatele ce contin cuvantul gresit introdus de tine la cautari.
Mergand pe exemplul tau cu Adobie Reader uite aici: http://www.google.com/search?q=Adobi...ient=firefox-a
Dupa cum vezi, primele rezultate sunt - din prima - cele corecte, abia pe locul 5, 6 si mai jos vezi rezultate care contin cuvantul gresit.
Eu am renuntat de mult sa mai targetez astfel de variante ... Dar, na, daca tu sau altcineva considera ca poate scoate ceva de aici poate sa incerce...

Răspunde cu citat

Am avut un articol despre pitipoance si intr-un din posturi a aparut termenul "pitipoace". In webmaster tools vad ca dupa pitipoace sunt pe locul 5-6 la cautari. Am corectat postul respectiv dar m-a amuzat ideea.