Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Intrebari si raspunsuri 2 :)

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit Intrebari si raspunsuri 2 :)

Intrebari si raspunsuri: Avansati

Fiindca informatiile din industria asta se modifica mereu, si noutatile nu ne asteapta.. asta este seria 2, deci .. Aveti intrebari pe la care nu aveti raspunsuri ?

PS: fara intrebari banale sau chestii discutate si ras-discutate va rog.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

In primul rand tin sa apreciez si sa multumesc pentru efortul tau depus in acest thread.
    Acum intrebarile mele:
    1. In ultima perioada in .ro cat si in .com au aparut ca ciupercile site-urile acelea de tip "keyword spam" [gen frigidere.com, televizoare.com, aparatdetuns.com, etc] care din pacate tind sa observ ca iau in multe cazuri fata la site-uri cu trust rank bun . Intrebarea mea este, daca vin cu un site nou caruia voi incerca sa i castig un trust rank bun am sanse sa sar peste ciupercile actuale? Sau efortul ar fi prea mare? [sper ca m-am facut inteles, ma refer sa zicem ca, la exemplele de mai sus eu incerc sa vin cu un site despre electrocasnice, care sa contina in interior televizoare, frigidere, aparate de tuns].

2. Ai spus aici la un moment dat ca linkurile ar trebui sa fie 20% catre index si 80% catre paginile interne, asta pt un trust rank bun. In cazul ca acele linkuri catre pagini interne nu pot fi obtinute in mod natural care sunt metodele artificiale pentru a obtine linkuri catre pagini interne?

3. Pot fi considerate de google reviewurile platite cu linkuri in interiorul lor drept linkuri platite si sa fii penalizat in cazul in care esti raportat?

Multumesc mult!

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    1. In ultima perioada in .ro cat si in .com au aparut ca ciupercile site-urile acelea de tip "keyword spam" [gen frigidere.com, televizoare.com, aparatdetuns.com, etc] care din pacate tind sa observ ca iau in multe cazuri fata la site-uri cu trust rank bun . Intrebarea mea este, daca vin cu un site nou caruia voi incerca sa i castig un trust rank bun am sanse sa sar peste ciupercile actuale? Sau efortul ar fi prea mare? [sper ca m-am facut inteles, ma refer sa zicem ca, la exemplele de mai sus eu incerc sa vin cu un site despre electrocasnice, care sa contina in interior televizoare, frigidere, aparate de tuns].
    Este mult mai greu sa iti cresti un website la acelasi rank, fara de altcineva care face inca 10 alte website-uri spam pe langa al lui.

Solutia usoara asta este. Sa faci inca 10-15 site-uri de rahat, si sa ajuti site-ul principal.

Sunt total impotriva si nu am folosit niciodata asa tactici. Asta nu inseamna ca altii nu fac spam prin email sau nu fura din magazine.

Deci ..

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    2. Ai spus aici la un moment dat ca linkurile ar trebui sa fie 20% catre index si 80% catre paginile interne, asta pt un trust rank bun. In cazul ca acele linkuri catre pagini interne nu pot fi obtinute in mod natural care sunt metodele artificiale pentru a obtine linkuri catre pagini interne?
    Pai cand cumperi link-uri pe alte website-uri, cand faci link exchange, cand inscrii in directoare, etc, foloseste pagini interne care stii ca nu se schimba. Daca esti un magazin online, nu ti-as recomanda sa folosesti un produs. Foloseste o categorie, o pagina de filtrare, etc.

Nu vad alte moduri inteligente artificiale. Cele naturale sunt cele mai bune.

3. Pot fi considerate de google reviewurile platite cu linkuri in interiorul lor drept linkuri platite si sa fii penalizat in cazul in care esti raportat?
    Ma indoiesc 95%. Nu are cum sa stie care e review platit si care nu. Si oricum, un review inseamna in post normal.

Mai degraba va penaliza site-urile de la sectiunea "Parteneri" unde sunt insirare X link-uri vertical sau orizontal.

vmariusgl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    40
    Posturi
    190
    Putere Rep
    32

Implicit

Vin si eu cu o intrebare. S-a mai discutat foarte putin pe tema asta la o intrebare mai veche.
    Daca introduc pe site traduceri in mai multe limbi m-ar ajuta sa aduc mai multi vizitatori pe site?
    Eu tind sa cred ca ar ajuta putin pentru ca si eu am ajuns pe un site englezesc printr-o traducere a unui articol in romana.
    Acum sper totusi sa nu penalizeze google pentru asta.
    Tu ce parere ai?

asdirc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th August 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    158
    Putere Rep
    34

Implicit

Salut , nu stiu daca am postat unde trebuie , dar am si eu o dilema :
    Am un site care a fost pe locul 4 in serp pe google . ro, si deodata ma trezesc ca zboara pe pagina 15 , 13 , 7 , 15 , s.a.m.d , Are cineva idee care ar fi explicatia?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Am si eu o intrebare pentru tine Cristi: cum trateaza Google obiectele flash? "Vede", dupa ultimele imbunatatiri ale algoritmului, linkurile din interiorul unui Flash? Dar text sau input fields?
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 16th March 2009 la 00:12.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

1. Daca siteul A linkeaza spre siteul B cum isi da seama Google ca au topic comun sau nu,dupa ce criterii ?
    2. Crezi ca au "in spate" si o baza de date cu dictionare si sinonime pe care o folosesc? Daca da, au pentru fiecare limba ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Am si eu o intrebare. Dupa 50 de postari in acest forum, linkurile din semnatura devin active. Intrebarea me este - aceste linkuri brusc aparute nu dau "senzatia" de spam motoarelor de cautare?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

1. Va rog nu mai postati in threadul asta decat daca aveti o intrebare legata de SEO pentru mine.

2. Revin cu un raspuns pentru voi astazi.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    289
    Putere Rep
    35

Implicit

cristi, nu stiu cat de seo e intrebarea, dar nu am gasit un raspuns si poate sti tu.

cum vezi la ce url se duc reclamele adsense "unitatile de linkuri"?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebari si raspunsuri: Avansati
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 62
    Ultimul Post: 13th March 2009, 16:25
  2. 2 intrebari
    De eadesign în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th February 2009, 20:04
  3. Cum se pun intrebari!
    De forapathy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5