No comment... eu inca astept banii !
Palaghianu, cred ca esti dator cu niste explicatii legate de comenzile neonorate si de banii incasati.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Bineinteles. In primul rand, vreau sa se inteleaga faptul ca nu sunt tepar si nu am de gand sa las vreun serviciu neonorat. Am lucrat cu cateva persoane care m-au lasat balta si acesta este motivul principal pentru care am intarziat onorarea comenzilor. La momentul de fata, am fost la Facultate si mi-am retras dosarul pentru a-mi putea rezolva toate problemele, pentru ca altfel nu se poate. Laurian, vei primi banii imediat ce primesc ultima bursa, adica maxim saptamana viitoare. Restul persoanelor care trebuie sa primeasca articole le vor primi imediat ce reusesc sa le fac. Tot ce cer este ingaduinta pentru situatia in care ma aflu la momentul de fata. Multumesc mult!
palaghianu, ai toata intelegerea mea, eu te astept, ca si prioritate, pune-ma ultimul pe lista. Rezolva cazurite prioritare.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Multumesc din suflet. O sa fac tot ce-mi sta in putinta sa demonstrez ca nu sunt tepar si ca niciodata nu as putea sa profit de banii munciti ai altcuiva.
Serios? Atunci cum se face ca am primit 100 de articole absolut penibile? (crede-ma, nu e doar parerea mea, am aratat cateva si colegilor de forum). Uite, sa nu zici ca sunt subiectiv, esti de acord sa postam cateva dintre acele articole si sa vedem ce parere au ceilalti? Daca parerile iti vor fi favorabile, imi retrag toate cuvintele si vei avea si scuzele mele prezentate public.
Daca palaghianu lucreaza foarte ieftin si mai si intermediaza lucrarile normal ca se ajunge la oameni care lucreaza foarte ieftin si foarte slab.
Palaghianu, eu nu te-am facut sau povestit ca esti tepar.
Eu consider teapa cand dau banii si nu primesc nimic, la tine este vorba doar de intarziere.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
E...in cazul asta eu pot sa zic ca la mine este vorba de teapa, din pacate! Este prima teapa pe care o iau pe Seopedia !!
Banii i-am dat pe 25 martie si nu am primit nimic nici pana in ziua de azi, nici macar un semn in care sa imi zica cand imi da banii...sau ca nu mi-i mai da...sau ceva acolo...sa vad ca mai existi
asadar imi permit sa te cataloghez drept TEPAR !!!!!
Am un blog cu Amenajari Interioare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)