Articole de 300 cuvinte la 1E pentru toti userii cu minim 3 liniute verzi. Comanda minima, 15 articole.Plata paypal sau transfer, inscriere aici.
Articole de 300 cuvinte la 1E pentru toti userii cu minim 3 liniute verzi. Comanda minima, 15 articole.Plata paypal sau transfer, inscriere aici.
iau eu 15 buc, multumesc.
Vreau eu 10 bucati,mersi frumos.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Notat. Voi contacta pe toata lumea pana la sfarsitul saptamanii. Rezolvam cate un pachet si apoi contactam urmatoarea persoana, ca sa nu ne incurcam. Multumesc pentru intelegere. Mai asteptam si alti doritori.
as lua si eu, dar la volumul cerut de colegi si la experienta cu tine din care stiu ca intarzii ... am retineri . Daca imi dai si termen max < 2 sapt iau si eu 15 articole
Termenul e de 1 zi pentru 15 articole. Un calcul scurt care nu include weekend-ul, iti va da exact ziua in care vei primi articolele. Multumesc.
bun, atunci pregatesc temele de abordat
Vreau si eu 50, cum se face plata?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)