Nu e nicio problemă, stai liniștit.
Nu e nicio problemă, stai liniștit.
Cred ca mai mult de 50% din materialele din reteaua mea sunt guestposturi si articole/advertoriale publicate gratuit. Daca doresti sa publici pe vreunul din ele, poti sa-mi trimiti oricate vrei
Nu am reclame pe ele(decat cele cu care a venit tema) asa ca un articol publicat acolo are mai multe avantaje decat pe un site plin de reclame.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@haos, am terminat un articol acum pentru Cristi, urmeaza unul pentru Robyroy ceva mai tarziu, si pentru tine o sa fac undeva la inceputul saptamanii viitoare. Iti multumesc si tie.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Salut,
Iti pun la dispozitie daca te intereseaza Consumatorul - Publicatie online de atitudine, daca e ok pentru tine poti sa imi trimiti articolul pe PM si il postez imediat.
O sa mai scriu maine 2 articole si o sa le trimit in ordinea celor care s au oferit. inca odata vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutor.
Iti pun si eu la dispozitie blogul din semnatura. Daca te intereseaza trimite articolul si se posteaza.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Am trimis 4 articole lui Robyroy pentru a le publica pe advertoriale.info. Articolele contin cate un link si sunt catre, guest posturile scrise de mine, pe site-urile voastre.
ursut.ro
promotieonline.net
consumatorul.com
sanecitim.ro
Am mai trimis 3 guest posturi lui Haos, lui Havrince Daniel si lui RedHat. De maine voi fi plecat, dar din data de 13 voi scrie articole si pentru celelalte guest posturi.
Va multumesc inca o data tuturor.
Wow, super tare articolul trimis mie, un subiect foarte interesant. Felicitari din partea mea!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Confirm si eu calitatea articolului, foarte bine documentat, bravo!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)