Salutare,
Cu totii stim ca aceasta este una dintre cele mai bune metode de link building.
As vrea sa intreb care dintre membrii forumului accepta astfel de articole. Din punctul meu de vederea aceasta este o situatie de win-win pentru ca:
1. Blogerul/proprietarul site-ului adauga continut nou pe site, cu un minim de efort, continut care de multe ori este si apreciat si de citititorii lui.
2. Cel care ofera articolul se poate face cat de cat cunoscut si primeste un link legitim.
Articolele pe care le voi scrie pentru sunt pentru nisa auto si vor fi de forma: Top 10, Cum sa, sau stiri noi. Toate articolele vor fi facute in urma unui research inainte si nu vor fi niste simple advertoriale. Eu cred ca or sa fie mult mai calitative, or sa contina poze (nu originale ca e mai greu), filmulete dupa Youtube. Din aceste articole cu siguranta vor fi si linkuri catre alte site-uri.
Pentru ca cei doritori sa "nu se simta folositi" de aceasta tehnica, voi mai oferi un like+share pe contul meu personal de facebook si un link sau 2 dintr-un site de articole, adica inca un articol.
Aici as vrea sa rog un membru al forumului (Tymbark, Cristi Ursut, Robyroy, sau altii) care au directoare de articole, pentru a le trimite direct lor continutul sa il publice. Asa nu vom mai astepta pentru ca ele sa fie publicate.
Astept raspunsuri din partea voastra![]()

Răspunde cu citat