Ma intereseaza advertoriale sau articole simple, cu 3 linkuri si peste 250 de cuvinte, contra cost.
Putem discuta si de un schimb de linkuri cu site-uri pe nisa si cu minim PR3![]()
Ma intereseaza advertoriale sau articole simple, cu 3 linkuri si peste 250 de cuvinte, contra cost.
Putem discuta si de un schimb de linkuri cu site-uri pe nisa si cu minim PR3![]()
Am trimis PM![]()
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Am raspuns
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc tuturor pentru promptitudine, am primit mesajele si sper ca am raspuns la toateTopicul ramane valabil, cu precizarea ca orice viitoare colaborare (deci nu cele discutate pana acum pe PM) o voi putea onora dupa data de 16 decembrie.
Bloguri si site-uri generaliste te intereseaza?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am trimis un PM.
@lovelife - da, ma intereseaza
am raspuns la toate PM-urile (sper!), multumesc pentru promptitudinea tuturor
topicul este in continuare valabil, cu precizarea (repet si accentuez) ca voi putea onora partea mea de colaborare abia DUPA 16 decembrie si nu e nicio problema ca si advertorialele sa apara dupa data de 16. Am primit mai multe oferte decat ma asteptam si bugetul alocat momentan s-a epuizat, insa putem stabili si azi detaliile unei colaborari. Doar sa stiti ca voi putea onora colaborarea abia dupa 16 decembrie.![]()
Raluca a cumparat si de la mine doua advertoriale. Totul a decurs exemplar. O recomand pentru viitoare tranzactii.
topicul ramane valabil, cu mentiunea ca am reusit sa epuizez si bugetul pe luna viitoare in colaborari planificate dupa 16 decembrie cu o parte dintre cei de aici. asa ca o sa pot onora viitoarele colaborari (nu cele DEJA discutate pe PM-uri) dupa data de 15 ianuarie. multumesc![]()
Topicul este din nou valid, ba chiar as avea nevoie de 2-3 advertoriale chiar in acest weekend. Colaborarile le stabilim pe PM![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)