Pentru webmasterii care detin site-uri pe platforma WordPress, o noua sugestie : Magnus Responsive WordPressTheme
Pentru toti membrii seopedia ofer suport in limba romana !![]()
Pentru webmasterii care detin site-uri pe platforma WordPress, o noua sugestie : Magnus Responsive WordPressTheme
Pentru toti membrii seopedia ofer suport in limba romana !![]()
Nimic
Seopedia nu e loc de reclama, nu vad cu ce aduce vreun plus topicul asta. Nu cred ca de asta a fost facuta categoria asta, dar, cum crede fiecare.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ok ! Scuze daca am deranjat ! Daca un moderator considera ca am "sarit calul" poate inchide sau sterge acest topic. Totusi am postat in Marketplace si nu inteleg de ce trebuie sa ma avertizezi tu . Haide sa ne vedem de competitiile noastre sau de desenele animate si sa nu mai postam aiurea.
Nimic
Ai dat reputatie negativa de doua ori si habar nu ai despre ce este vorba. ( Ce piraterie ? Vand munca mea nu a altora!!)1.Semneaza-te cand dai reputatie, e de bun simt. Si lasa misto-urile astea subtile ca nu tin.
2.Seopedia nu promoveaza pirateria. Le vinzi munca altora!
Omule cred ca tu ai chef de cearta! Nu ti-am dat eu reputatie negativa.. cred ca tu esti pus pe mine . Este a doua oara cand ma ataci fara motiv .
Haide sa incercam sa ne vedem fiecare de treaba si sa incercam sa ne calmam.
P.S.Multumesc pentru cele doua liniute rosii si pentru ca mi-ai stricat incercarea mea de a-mi promova munca. Mergi repede si mai pune continut "legal" pe site-ul de desene animate pentru ca tu nu promovezi pirateria.
Nimic
Ti-am dat reputatie o singura data. Si atunci, pentru mesajul legat de semnatura, restul referitor la topic ti-am trimis pe PM. Si legat de reputatie, ti-am dat bulinele inapoi.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ok sper sa terminam aici cu offtopic-ul.
Nimic
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)