Ma intereseaza advertoriale sau articole simple, cu 3 linkuri si peste 250 de cuvinte, contra cost.
Putem discuta si de un schimb de linkuri cu site-uri pe nisa si cu minim PR3 :)
Versiune printabilă
Ma intereseaza advertoriale sau articole simple, cu 3 linkuri si peste 250 de cuvinte, contra cost.
Putem discuta si de un schimb de linkuri cu site-uri pe nisa si cu minim PR3 :)
Am trimis PM :D
Am raspuns ;)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc tuturor pentru promptitudine, am primit mesajele si sper ca am raspuns la toate :) Topicul ramane valabil, cu precizarea ca orice viitoare colaborare (deci nu cele discutate pana acum pe PM) o voi putea onora dupa data de 16 decembrie.
Bloguri si site-uri generaliste te intereseaza?
Am trimis un PM.
Am Trimis Pm
@lovelife - da, ma intereseaza :)
am raspuns la toate PM-urile (sper! :D), multumesc pentru promptitudinea tuturor ;)
topicul este in continuare valabil, cu precizarea (repet si accentuez) ca voi putea onora partea mea de colaborare abia DUPA 16 decembrie si nu e nicio problema ca si advertorialele sa apara dupa data de 16. Am primit mai multe oferte decat ma asteptam si bugetul alocat momentan s-a epuizat, insa putem stabili si azi detaliile unei colaborari. Doar sa stiti ca voi putea onora colaborarea abia dupa 16 decembrie. :)
Raluca a cumparat si de la mine doua advertoriale. Totul a decurs exemplar. O recomand pentru viitoare tranzactii.
topicul ramane valabil, cu mentiunea ca am reusit sa epuizez si bugetul pe luna viitoare in colaborari planificate dupa 16 decembrie cu o parte dintre cei de aici. asa ca o sa pot onora viitoarele colaborari (nu cele DEJA discutate pe PM-uri) dupa data de 15 ianuarie. multumesc :D
Topicul este din nou valid, ba chiar as avea nevoie de 2-3 advertoriale chiar in acest weekend. Colaborarile le stabilim pe PM ;)