Cumpar advertoriale pe site/blog din nisa sport. Ma intereseaza in special fotbalul.
Site-ul/blogul sa fie indexat in motoarele de cautare, vechime de minim 8 luni si PR>2.
Astept oferte pe PM sau reply la topic.
O zi buna.
Cumpar advertoriale pe site/blog din nisa sport. Ma intereseaza in special fotbalul.
Site-ul/blogul sa fie indexat in motoarele de cautare, vechime de minim 8 luni si PR>2.
Astept oferte pe PM sau reply la topic.
O zi buna.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Cand o sa ramai fara oferte iti pot oferi pe Lumea somnului - Despre somn si vise (Daca o sa mai ai nevoie). O sa vorbesc intre timp cu un prieten care are: Sut si GOL! sa vad daca este interesat. Revin cu un raspuns.
daca vrei pe broski.ro / pariu-online.info / vorbim.info
astept raspunsul tau,aici sau pe pm!
@ somnulescu: Pe blogul dvs nu sunt interesat in acest moment. Celalt blog ar intra insa in cerinte mele postate mai sus.
@ Todosin: Singurul blog care era oarecum intr-o legatura cu ce doream era pariu-online.info pe care insa l-am verificat astazi si este mult prea nou si fara semnificatie pentru a ma ajuta in vreun fel.
O seara placuta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Blogul are o vechime de cateva zile, probabil maxim 2 saptamani (am verificat articolele). Ca sa nu mai vorbim ca articolele sunt copy paste si ca mai mult ajuta un site de pariuri decat pe mine, care am nevoie de site-uri din nisa sport(fotbal)/SUPORTERIAsta e o idee preconceputa. Siteul e pe nisa ta, relevanta linkurilor va fi mare. Corect, probabil nu are trustul unui site mult mai vechi, dar nu e de neglijat, daca advertorialul e oferit la un pret decent.@ Todosin: Singurul blog care era oarecum intr-o legatura cu ce doream era pariu-online.info pe care insa l-am verificat astazi si este mult prea nou si fara semnificatie pentru a ma ajuta in vreun fel.
O zi buna.
tranzactie efectuata. user serios . recomand
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Confirm tranzactia.tranzactie efectuata. user serios . recomand
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)