Mishule...
Deci m-am inselat. Atunci glucoza nu e necesara nici macar pentru muschi, atunci unde e necesara flacau? Poate o parte din creier foloseste doar glucoza, cam 15-25%?glucoza nu este absolut necesara in muschi.
Dar te mai intreb o data, poate nu citesti totul la fel cum ai facut la acidoza: UNDE SUNT NECESARI CARBOHIDRATII? SI UNDE GLUCONEOGENEZA NU POATE SUPORTA NUMARUL DE CARBOHIDRATI NECESARI PENTRU CORP?
legat de probleme grasimilor:LDL-ul e o LIPO PROTEINA. TRANSPORTOR DE COLESTEROL. Nu cumva ALTE PROCESE duc la blocarea LDL-ului in artere? Sau explica-mi te rog MOTIVUL pentru care LDL-ul (CARE E O LIPO PROTEINA CE TRANSPORTA COLESTEROL) e blocat in artere.Well, cineva mai sus zicea ceva de LDL blocat prin artere for instance.
Fascineaza-ma, te rog.
E bine ca ai ales doar bucata asta din propozitie. Textul nu se termina acolo si scrie, totodata, CA PROBLEME LA RINICHI SUNT O ALTA CAUZA DE ACIDOZA.acidoza metabolica apare cand dieta nu e completa.
Arata-mi, FLACAU, un singur moment cand am recomandat dieta asta pentru alte persoane. Zic acum, NU RECOMAND PENTRU NIMENI. DOAR MI-AM EXPUS EXPERIENTA PERSONALA.My point is ca, take it easy cu promovarea. Daca ti-a functionat, foarte bine, insa postarile in genul (pe un forum de SEO?!) nu sunt altceva decat promovarea unui stil de viata care nu e potrivit pt toata lumea
Stii ce nu-mi place la tine? Ca suferi de un complex de superioritate (sau maschezi unul de inferioritate cu asta), dupa modul tau de exprimare si modul in care incerci sa-ti demonstrezi superioritatea, dar e ok.
Atitudinea este totul si da, m-am aprins si eu ca nu-mi plac astfel de oameni. Exista diverse metode de comunicare si asta de genul "Esti prost, eu sunt destept" nu prea o suport.
Sunt total de acord ca nu cunosc totul, doar ce am citit cand m-am informat despre dieta.
Sa ma promovez? pentru ce?))))))))))
Si daca tot imi dai exemple de studii, zi-mi te rog cum tratezi diabetul? SI DE TIP 1 SI DE TIP 2? Ah, bagi insulina toata viata, nu? Asta recomanzi tu.
Uite un studiu din 2019, flacau, legat de ketoza si diabet. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5309297/
Cauta si studiul legat de Alzheimer si ketoza, cauta studiul legat de artrtita si boli inflamatorii (printre care si azheimer) tratat cu ketoza.
Matei, succes cu studiile pentru medicina, cu literatura veche de 50 de ani si cu studii epidimiologice. Eu ma retrag din discutia asta ca sunt prea prost pentru tine si nu fac fata. Ma intorc sub piatra de unde am venit.
Mishu: Nu m-am suparat deloc. Ai avut o atitudine ok si imi pare rau esti inconjurat de ursi![]()

))))))))))