Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Carnivore Diet

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

E adevarat ca sunt cateva locuri in corp unde glucoza este absolut necesara, cum ar fi in muschi (sub forma de glicogen), dar corpul dispune de un proces numit "gluco-neo-geneza"(gluco=glucoza, neo = nou, geneza = creatie). Pe scurt, corpul transforma proteinele in carbohidrati.
    Atat de fals incat m-am oprit din invatat pentru examen, asa ca daca ajung la taxa, iti dau iban-ul.
    First of all, glucoza nu este absolut necesara in muschi. La cata masa musculara avem, daca s-ar face gluconeogeneza in loc sa folom produsul de ketoza, nu ar mai fi vorba de ketoza.

Acetoacetate and beta-hydroxybutyrate are the two ketone bodies used by the body for energy. Once they reach extrahepatic tissues, beta-hydroxybutyrate is converted to acetoacetate via the enzyme beta-hydroxybutyrate dehydrogenase, and acetoacetate is converted back to acetyl-CoA via the enzyme beta-ketoacyl-CoA transferase. Acetyl-CoA goes through the citric acid cycle, and after oxidative phosphorylation produces 22 ATP per molecule. Acetone does not convert back to acetyl-CoA, so it is either excreted through urine or exhaled
    ce probleme cauzeaza grasimile?
    Well, cineva mai sus zicea ceva de LDL blocat prin artere for instance.
    Cei cu litiaza biliara ce zic oare? In cat timp au nevoie de colecistectomie sau de o colangiopangreatografie retrograda periferica?

acidoza metabolica apare cand dieta nu e completa.
    Damn. Te bagi in niste chestii pe care nu le intelegi, honestly. Nu vreau sa par malitios. Dar spunand half-truths pe langa chestii eronate nu face decat sa-ti stirbeasca pozitia. Acidoza metabolica este o stare nu tocmai benefica in care rinichiul este forjat sa secrete mai mult bicarbonat care se tot consuma. Lumea fuge de asa ceva pentru ca enzimele corpului nostru functioneaza in anumiti parametri care atunci cand sunt alterati, exista o serie intreaga de mecanisme care pot fi alterate. Vezi cazul unui nene care de la un simplu calcul intr-un colecist poate sa faca o frumoasa pancreatita si sa fie aproape de moarte.

My point is ca, take it easy cu promovarea. Daca ti-a functionat, foarte bine, insa postarile in genul (pe un forum de SEO?!) nu sunt altceva decat promovarea unui stil de viata care nu e potrivit pt toata lumea pentru ca sunt o groaza de lucruri care pot merge prost. Cred ca ai vazut si tu ca sunt lucruri pe care nu le stapanesti bine si care mai necesita studiu. Si cand ai sa vezi si riscurile existente, ai sa vezi ca e necesara putina pondere in a face recomandari. Este un motiv pentru care sunt puse niste parafe cand se recomanda schimbari igieno-dietetice, inseamna ca au fost luate in calcul si riscurile.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Mie mi se pare interesanta discutia si e grozav ca cineva impartaseste o experienta ca asta, numai sa nu ne suparam.
    Citat Postat în original de powder Vezi Post
    La restul postului nu are rost sa raspund.
    Sper ca nu te-ai suparat...
    Nu pun la indoiala experienta ta personala dar sa ne limitam la asta.
    Citat Postat în original de powder Vezi Post
    Pai, tu cat ai trai daca ai fi inconjurat doar de ursi polari si fara expunere la medicina......
    Nu sunt prea departe...

powder este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd May 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Mishule...

glucoza nu este absolut necesara in muschi.
    Deci m-am inselat. Atunci glucoza nu e necesara nici macar pentru muschi, atunci unde e necesara flacau? Poate o parte din creier foloseste doar glucoza, cam 15-25%?
    Dar te mai intreb o data, poate nu citesti totul la fel cum ai facut la acidoza: UNDE SUNT NECESARI CARBOHIDRATII? SI UNDE GLUCONEOGENEZA NU POATE SUPORTA NUMARUL DE CARBOHIDRATI NECESARI PENTRU CORP?

legat de probleme grasimilor:
    Well, cineva mai sus zicea ceva de LDL blocat prin artere for instance.
    LDL-ul e o LIPO PROTEINA. TRANSPORTOR DE COLESTEROL. Nu cumva ALTE PROCESE duc la blocarea LDL-ului in artere? Sau explica-mi te rog MOTIVUL pentru care LDL-ul (CARE E O LIPO PROTEINA CE TRANSPORTA COLESTEROL) e blocat in artere.
    Fascineaza-ma, te rog.

acidoza metabolica apare cand dieta nu e completa.
    E bine ca ai ales doar bucata asta din propozitie. Textul nu se termina acolo si scrie, totodata, CA PROBLEME LA RINICHI SUNT O ALTA CAUZA DE ACIDOZA.

My point is ca, take it easy cu promovarea. Daca ti-a functionat, foarte bine, insa postarile in genul (pe un forum de SEO?!) nu sunt altceva decat promovarea unui stil de viata care nu e potrivit pt toata lumea
    Arata-mi, FLACAU, un singur moment cand am recomandat dieta asta pentru alte persoane. Zic acum, NU RECOMAND PENTRU NIMENI. DOAR MI-AM EXPUS EXPERIENTA PERSONALA.

Stii ce nu-mi place la tine? Ca suferi de un complex de superioritate (sau maschezi unul de inferioritate cu asta), dupa modul tau de exprimare si modul in care incerci sa-ti demonstrezi superioritatea, dar e ok.
    Atitudinea este totul si da, m-am aprins si eu ca nu-mi plac astfel de oameni. Exista diverse metode de comunicare si asta de genul "Esti prost, eu sunt destept" nu prea o suport.
    Sunt total de acord ca nu cunosc totul, doar ce am citit cand m-am informat despre dieta.
    Sa ma promovez? pentru ce? ))))))))))

Si daca tot imi dai exemple de studii, zi-mi te rog cum tratezi diabetul? SI DE TIP 1 SI DE TIP 2? Ah, bagi insulina toata viata, nu? Asta recomanzi tu.

Uite un studiu din 2019, flacau, legat de ketoza si diabet. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5309297/

Cauta si studiul legat de Alzheimer si ketoza, cauta studiul legat de artrtita si boli inflamatorii (printre care si azheimer) tratat cu ketoza.

Matei, succes cu studiile pentru medicina, cu literatura veche de 50 de ani si cu studii epidimiologice. Eu ma retrag din discutia asta ca sunt prea prost pentru tine si nu fac fata. Ma intorc sub piatra de unde am venit.

Mishu: Nu m-am suparat deloc. Ai avut o atitudine ok si imi pare rau esti inconjurat de ursi

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Atunci glucoza nu e necesara nici macar pentru muschi, atunci unde e necesara flacau? Poate o parte din creier foloseste doar glucoza, cam 15-25%?
    In creier e necesara. Iti combateam lucrurile false pe care le zici, punctual. Ar mai fi, dar nu am timp. Cine vrea, ii explic cu drag in privat.

flacau
    Adresarea aceasta sa o folosesti cu cine iti permite, nu cu mine. Daca tu vii cu lucruri false si apoi te adresezi cu lipsa de respect, o sa iti zic ca e posibil sa fi stat prost TSH-ul cand erai mic si se vede asta de la o posta.

Exista diverse metode de comunicare si asta de genul "Esti prost, eu sunt destept" nu prea o suport.
    Nu, am expus cu dovezi lucrurile false pe care le ziceai. Daca te-ai simtit inferior, ei bine, problema e la tine.

SI DE TIP 1 SI DE TIP 2? Ah, bagi insulina toata viata, nu? Asta recomanzi tu.
    Well, cea de tip 1 chiar se trateaza cu insulina, ca vrei, ca nu vrei. De ce? Pentru ca spre deosebire de tip 2 (care ajunge sa fie insulino-necesitant), diabetul de tip 1 e insulino-dependent. Exista suficiente date in literatura, este cunoscuta patogeneza bolii. La cel de tip 2 nu e neaparat uzul de insulina, fiind medicamente orale care pot fi folosite bine merci impreuna cu un regim de viata echilibrat. Nu ai nimerit nici aici. Source: 1, 2, 3.

Uite un studiu din 2019, flacau, legat de ketoza si diabet. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5309297/
    Hai ca un copy-paste puteai sa dai corect. Articolul postat de tine nu are nimic de a face cu ketoza si diabetul.

cu literatura veche de 50 de ani si cu studii epidimiologice.
    Nu am postat niciun studiu atat de vechi.
    Studiile epidemiologice sunt efectiv necesare pentru medicina bazata pe dovezi.

Asta a fost ultimul meu post pe acest subiect, penttru ca in niciun caz nu tolerez lipsa de respect, mai ales din partea oamenilor care posteaza lucruri false si sunt incapabili sa-si sustina afirmatiile. Daca asta faci si in articolele pe care le scrii, mnah, nasol. Ceea ce ma bucura e faptul ca medicina practicata e bazata pe dovezi si nu si nu de ceea ce scriu random dudes with opinions on the internet.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

O sa inchid postarea.

Ma distreaza sa vad cat de destepti se cred unii dupa ce citesc diverse tampenii pe net. Ce-i misto e ca experimenteaza doar pe ei.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th May 2015, 06:39
  2. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th October 2012, 16:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •