? Te rog, matei, argumenteaza ce am scris gresit. Ce greseli ft mari) TOT ce-am exemplificat sunt CHESTII SUBIECTIVE (asa cum am precizat)
Tot ce am scris e despre problemele care mi-au disparut.
Am avut ateroscleroza flacau, eram la un pas de amputatie. LDL-UL era blocat in artere (am fost in spital in UK/ Londra si asta mi-au zis). Insulina e cea care INHIBA LDL-ul sa isi faca functia si motivul principal pentru care apare ateroscleroza. E BUILD-up-ul de LDL. Dar e imposibil sa ai BUILD-UP de LDL in artere in KETOZA.
Singura greseala pe care am facut-o a fost in exprimare. Glutenul e un grup de proteine (foarte damaging ptr corp, nu mai intru in detalii) si nu un carbohidrat. AI dreptate, m-am exprimat gresit acolo.
Nu am dat nicaieri NICI UN SFAT. Am si zis ca PAREREA E SUBIECTIVA si imi EXPUN EXPERIENTA.
Durerile de spate si artrita au disparut pentru ca NU MAI INGEREZ ALIMENTE CARE PROVOACA INFLAMATIE.
Acum, ce sa zic... am 31 de ani si super fit. De la 15 ani sunt imbalonat si am avut o multime de probleme de sanatate. De la ce-am zis, pana la pre-diabet si altele. Acum am fix ZERO probleme. ZERO. Super fit, super energic. Nici cea mai mica problema.
Dar e ok, e rau ptr mine))
prefer sa traiesc asa decat sa fiu mort. simple as that
Si ceea ce nu inteleg e "defensiva" asta folosita.
Am sa mai las asta si gata, ca e greu cu defensivii:
De ce inuitii (eskimosii) sunt super sanatosi? Sa imi ziceti cum mananca ei plante.
Sau triburile din africa (care au si fost studiate) unde au in dieta lor 99% carne grasa.
Ne-am reprodus milioane de ani cu agricultura pe care am dezvoltat-o doar de 10.000 ani?
stiti ce sunt aia antinutrienti? Stiti ce sunt oxalatii? care inhiba cu pana la 95% capacitatea corpului de a absorbi minerale? probabil nu
dar e ok![]()

) TOT ce-am exemplificat sunt CHESTII SUBIECTIVE (asa cum am precizat)