cat de jalnici frate.... ce fac si jurnalisti astia pentru 40 50 de RON....
cat de jalnici frate.... ce fac si jurnalisti astia pentru 40 50 de RON....
Ati luat-o pe aratura. Este o incalcare a drepturilor personale si deci poate cere daune. Cat mai mari!
Art 73 Codul Civil:
"(1) Orice persoană are dreptul la propria imagine.
(2) În exercitarea dreptului la propria imagine, ea poate să interzică ori să împiedice reproducerea, în orice mod, a înfățișării sale fizice ori a vocii sale sau, după caz, utilizarea unei asemenea reproduceri. Dispozițiile art. 75 rămân aplicabile."
V-am spus insa, poate fi o intelegere. Asa se nasc vedetele, daca ati uitat...
Dan@
inca este socata......dar cine stie poate bunica ei a facut deja primul stop cardiac..
Nu cred ca isi are rostul discutia...situatia in sine are multe posibilitati, eu nu as lasa lucrurile asa.
Am un Blog
eu inteleg din citatul tau ca ai dat voie in clar sa foloseasca informatia din poza (de ex ca esti asociat cu acea imagine sau ca esti fumator sau etc);
informatia / stirea / ideea nu sunt protejate de legea dreptului de autor (probabil pt ca nu prea poti spune ca au un autor), insa fotografiile da;
nu inteleg de nicaieri ca poti folosi o imagine din fb dupa bunul plac fara sa ai acordul autorului;
Pai sa-ti subliniez:
When you publish content or information using the Public setting, it means that you are allowing everyone, including people off of Facebook, to access and use that information, and to associate it with you (i.e., your name and profile picture).
Astea sunt in cazul in care dai in judecata Facebook-ul, dar acum nu e cazul ..
Si nu e vorba de faptul ca poza s-a preluat, ci de faptul ca poza a fost modificata si a dus la stricarea imaginii acelei fete, iar in cazul in care se da in judecata site-ul wowbiz, atunci se aplica legile din Romania, nu legile Facebook .. prejudiciul e de natura psihica.
Daca site-ul se folosea de poza originala, atunci nu cred ca era problema, dar poza s-a modificat, ducand la prejudicii de natura psihica, atat a ei, cat si a familiei.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)