Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 85

Subiect: Cate ceva despre un om fara cuvant.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@dan. Nu e o solutie! Au aparut in ultima luna zeci de membrii noi, ei ce fac? Ce citesc, ce inteleg, ce aleg? Da, stiu, trebuie sa realizeze singuri!

Seo e o activitate complexa si complicata.

Cand am ajuns pe forum, am creat o lista (in cap) de persoane pe care le citesc si le cred. Si logic o lista de "manelisti". A fost mai usor pt mine! Reputatia era corecta!

Tot eu am avertizat asupra reputatiei cumparate pt a vinde servicii! Sau reputatia unor complexati care se ascund sub un user=nickname, pentru ei conteaza!

Ps. Tu nu erai in prima lista, deci?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Ok, am inteles partea ca nu trebuie sa platim inainte sa cunoastem persoana ... ceea ce nu inteleg eu de ce nu faci public user-ul ?!?!
    Daca tot ai decis sa ne impartasesti din nefericita intamplare si daca tot vrei sa ne ajuti cu ceva macar spune cine este persoana in cauza, pana la urma nu vad logica acestui post ... Cred ca daca doar vroiai sa ne inveti sau sa ne aduci la cunostinta ( sa nu fiu malitios ) cum sa procedam in efectuarea unui deal nu cred ca erau nevoie de atatea detalii/amanunte/particularitati.

Intentia o ai cert, insa cred ca iti e teama sa o faci ...
    off-topic: Tom = The funniest man from Seopedia My "2 parale"

Later edit: mi se pare hilar ca blocam din prima accesul la inregistrare, insa nu suntem in stare sa ne facem curat in propria "ograda".
    Ultima modificare făcută de No_name; 20th September 2012 la 01:37.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Hai ma, ce naiba, asta e unul din "celelalte 256" de topicuri in care folosim seopedia pe post de blog.
    M-a suparat cineva dar nu spun cine. Si eu raspund la fiecare topic, invariabil:
    "Si eu era sa ma impiedic de firul de la incarcator, dar m-am redresat".

Si acum sa ne intoarcem la locurile noastre: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

-----------
    Propun unirea tuturor topicurilor de mai jos, sau macar crearea unei subcategorii numita "Circ":
    Seriozitatea la (unii) content writter-i
    User Dlh face parte din categoria tepari!
    Cum ne ferim de tepari (din punctul de vedere al calitatii) ?
    Reputatie jignitoare
    O opinie despre aceasta situatie
    De ce unii ofera reputatie negativa de dragul de a oferi ?
    Cum sa fii imbecil pe Seopedia
    Cu ce am gresit?
    Intentia de a strica reputatia cuiva.
    Ultima modificare făcută de Dan; 20th September 2012 la 02:04.
    Trust, but verify.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Daca tot vreti sa incepem de la 0 cu reputatia, atunci e simplu. Stabilim toti ca atunci cand prindem pe unul cu reputatie sa ii dam negativ. Pana cand vom ajunge toti cu negativ, nu vom mai avea dreptul sa acordam reputatie si gata

Sau scoate krumel limita si va dau eu negative la toti pana ma plictisesc.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu cred că ar ajuta la ceva să resetăm reputaţia, când pe forum deja s-a creat un obicei din a oferi reputaţie pe nimicuri. Plusurile se vor umple la fel de repede cum s-au golit.
    Intră de-atâta vreme în discuţie un marketplace sau un sistem de iTrader. Nu am înţeles până la urmă de ce nu se încearcă filtrarea "şarlatanilor" aşa...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Si revenim la Cancan... Daca colega Doro deschidea subiectul "Vasile" , un subiect genial pe care l-a propus spre dezbatere la intalnirea de marti, la pariu ca nu se strangeau 5 pagini de comentarii in cateva ore? De ce oare? Ne place Cancanul, dar cand vine vorba de SEO, doar cateva persoane dau share cunostintelor si testelor personale realizate. In rest, ori comentam aiurea, stricand posturi valoroase, ori vindem ceva, ori ne luam la harta si aruncam cu c*cat unul in altul. Ca deh, e cool. Sincer, jur ca imi doresc ca Marketul sa fie ras, pentru a nu mai fi o tentatie atat de mare.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Mie nu imi plac subiectele de gen, sunt aiuristice si lasa loc de interpetari. Daca te apuci sa rastorni oala de laturi, macar fa-o in capul cui trebuie. Userul XYZ mi a luat banii si se da ascuns, punct. Altfel, pentru servicii de content suntem aratati cu degetul vreo 4-5 persoane, in frunte cu mine care cer toti banutii inainte de a misca un deget.

Nu as mai permite acuzatii decat punctuale, despre userul cutare. Odata pentru ca se nasc confuzii, a doua pentru ca pot fi multi alti useri ( mai discreti ) care au experimentat probleme cu acelasi user.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Vad ca unii inca se mai intreaba de ce @Cristian D nu doreste sa faca public numele persoanei.
    E simplu! Acest topic se doreste a fi o "amenintare" si inca se asteapta recuperarea banilor fara ca numele persoanei in cauza sa fie patat.

Si acum ca s-au lamurit lucrurile putem sa ne intoarcem la treburile noastre.
    .

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

+1 Kidu.
    Ai fost inselat? User X. Punct. Altfel va plana suspiciunea si asupra celor care sunt corecti.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Ai fost inselat? User X. Punct. Altfel va plana suspiciunea si asupra celor care sunt corecti.
    Dar si acet lucru, doar in ultima instanta, cand ai epuizat toate canalele de comunicare, fara sa ajungeti la un numitor comun.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 21:34
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th August 2011, 10:24
  3. Stie cineva ceva despre scriptul asta?
    De eamc în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 23rd February 2009, 17:02
  4. care foloseste DP forum, stie ceva despre....
    De poison17 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th February 2009, 00:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •