Cam asta e ideea: de ce nu pot posta in The Marketplace?
Sa-mi fie rusine daca nu am citit regulamentul in totalitate.
Cam asta e ideea: de ce nu pot posta in The Marketplace?
Sa-mi fie rusine daca nu am citit regulamentul in totalitate.
Ai cativa ani buni si ai 7 posturi, iar acum vii doar pt marketplace ... hmm, prefer sa nu mai zic nimic!
Mai bine, decat sa raspunzi tot cu arogante.
Trebuie sa ai mai multe mesaje.
Incearca dupa 30 de postari, asa zice regulamentul.
Perfect. Multumesc mult @CRT si @ANN pentru raspunsuri.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Cica n-am citit regulamentul, sa-mi fie rusine, dar nu-l citesc, spuneti-mi voi ca mie imi este lene.
Poti sa fi membru de X ani, dar daca ai doar 11 postari intre timp atunci este clar, tu vrei doar marketplace, restul e CanCan.
Cred ca ar trebui impuse niste reguli si mai stricte pentru a putea posta in market ca pe multi doar asta ii intereseaza si totusi SEOpedia este un forum de SEO si nu o piata.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pentru a posta in marketplace trebuie sa ai minim o bulina verde si peste 30 de posturi facute. De accea nu poti posta, poti sa ai zece ani vechime sau doar 2,3 luni. Citeste regulamentul in totalitate si vei afa totul.
S-a dat drumul la inscrieri? In caz contrar, un sut in fund celor care ii recomanda, ca dupa aia sa vina narodul sa intrebe de ce nu poate posta. Frate, l-ai recomandat pe unul ptr a primi dreptul de a posta pe Seopedia, instiinteaza-l. Nu se aplica aici, dar au fost cateva cazuri de genul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)