Nu pot posta sau incepe thread-uri noi in nicio sectiune, va rog sa verificati si sa-mi spuneti care este problema.
Nu pot posta sau incepe thread-uri noi in nicio sectiune, va rog sa verificati si sa-mi spuneti care este problema.
Din cate vad reputatia mea este 0, si cand o sa pot posta iar?
Ultima modificare făcută de katalin; 27th March 2011 la 18:23.
Esti sigur ca nu poti posta in nici o sectiune ? Aici cum ai postat ?
Nu cumva incerci sa postezi in aria Marketplace ?
Da, am incercat sa postez pe Marketplace si cred ca si pe alta sectiune si nu a mers.
Stima!
Pai ai ajuns pe reputatie negativa. Ai rosu. Ceea ce inseamna ca ai facut prostii. Incearca sa vii cu posturi constructive si iti vei reprimi inapoi dreptul de a posta in Marketplace (totul se face automat).
A da? Pe aici nimeni nu da reputatie pozitiva decat moderatorilor. Dar nu-i nimic, o sa ma apuc si eu sa imprastii reputatie negativa, unde nu-mi convine un post pun reputatie negativa. Altfel nu se poate aici. Mersi oricum pentru raspuns!
Te asigur ca pe aici se dau destule reputatii pozitive. Dar se dau acelora ale caror raspunsuri sunt apreciate pe aici. Acum, tu poti da reputatii negative pe aici, dar intrucat puterea reputatiei tale e 0, o sa-ti racesti mouse-ul degeaba. Mai bine ai cauta sa raspunzi la obiect si constructiv pe aici, in loc sa te oftici degeaba.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)