Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cer radierea contului si activitatii

Vizualizare arbore

Vipe Guest

Implicit Cer radierea contului si activitatii

Cer stergerea definitiva a contului si a intregii sale activitati pe acest forum.
    Presupun ca am dreptul asupra acestei cerinte dar mai ales asupra contributiei mele(topicuri si post-uri) cerand sa imi fie sterse.Am cautat si nu am gasit aceasta optiune in setarile contului deci ramane in sarcina celui care se ocupa de aceasta sectiune.
    Nu accept ca un neispravit sa imi pateze nickname-ul care pentru mine este un al 3-lea nume dandu-mi voturi negative dupa cum il taie capul.
    Au inceput niste copii sa mi-l murareasca folosindu-l pentru site-uri de manele, radio manele etc insa i-am avertizat si in curand am sa iau masuri.L-am facut public acum mai bine de 5 ani in Romania dupa ce am consultat marcile inregistrate si legea ce prevede marcile inregistrate din afara Romaniei.
    De invatat ceva bun in aceasta comunitate, in nici un caz nu se poate pentru ca cei buni isi pastreaza secretele si nu stau sa discute prea mult pe forum.Aleg si eu aceasta cale pentru ca e jalnic ceea ce se intampla.
    Este inadmisibil ca unul care nu imi stie abilitatile sa imi dea sfaturi necerute si sa imi dea voturi negative fara ca eu sa-i fi cerut participarea la dsicutie.
    Unul care nu stie ce este acela dofollow, unul care daca face un test cu un site se crede marele seo-ist din satul lui, unul care are un blog si zice ca a rupt piata, unul care are ...sunt multi din acestia si m-am cam saturat de ei.
    Bravo celor ce nu dau socoteala peduchilor prezenti, bravo lor ca ii trateaaza cu indiferenta dar mai ales bravo lor ca au ales sa nu stea la discutie cu neispraviti.
    Am zis sa aduc maimutelor cateva scantei sa facem un foc dar maimuta cn nu intelege incepe sa faca urat.
    Decat sa ma injosesc continuand activitatea si prezenta pe forum cer sa fie sters contul si contributia lui.

Multumesc!
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 22nd March 2011 la 04:04.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cresterea venitului si performantei contului Adsense. Scenarii.
    De Cristian Mezei în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 64
    Ultimul Post: 25th December 2015, 03:39
  2. Se pastreaza penalizarea contului si pe domeniu?
    De Costin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th November 2010, 16:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •