Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cer radierea contului si activitatii

Afișare hibrid

Vipe Guest

Implicit Cer radierea contului si activitatii

Cer stergerea definitiva a contului si a intregii sale activitati pe acest forum.
    Presupun ca am dreptul asupra acestei cerinte dar mai ales asupra contributiei mele(topicuri si post-uri) cerand sa imi fie sterse.Am cautat si nu am gasit aceasta optiune in setarile contului deci ramane in sarcina celui care se ocupa de aceasta sectiune.
    Nu accept ca un neispravit sa imi pateze nickname-ul care pentru mine este un al 3-lea nume dandu-mi voturi negative dupa cum il taie capul.
    Au inceput niste copii sa mi-l murareasca folosindu-l pentru site-uri de manele, radio manele etc insa i-am avertizat si in curand am sa iau masuri.L-am facut public acum mai bine de 5 ani in Romania dupa ce am consultat marcile inregistrate si legea ce prevede marcile inregistrate din afara Romaniei.
    De invatat ceva bun in aceasta comunitate, in nici un caz nu se poate pentru ca cei buni isi pastreaza secretele si nu stau sa discute prea mult pe forum.Aleg si eu aceasta cale pentru ca e jalnic ceea ce se intampla.
    Este inadmisibil ca unul care nu imi stie abilitatile sa imi dea sfaturi necerute si sa imi dea voturi negative fara ca eu sa-i fi cerut participarea la dsicutie.
    Unul care nu stie ce este acela dofollow, unul care daca face un test cu un site se crede marele seo-ist din satul lui, unul care are un blog si zice ca a rupt piata, unul care are ...sunt multi din acestia si m-am cam saturat de ei.
    Bravo celor ce nu dau socoteala peduchilor prezenti, bravo lor ca ii trateaaza cu indiferenta dar mai ales bravo lor ca au ales sa nu stea la discutie cu neispraviti.
    Am zis sa aduc maimutelor cateva scantei sa facem un foc dar maimuta cn nu intelege incepe sa faca urat.
    Decat sa ma injosesc continuand activitatea si prezenta pe forum cer sa fie sters contul si contributia lui.

Multumesc!
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 22nd March 2011 la 04:04.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    38

Implicit

De ras te-ai facut singur cu unele bazaconii pe care le-ai sustinut cu insistenta, gen topicul cu purtatul tricourilor personalizate care insisti ca e ideea ta unica. Ti s-a demonstrat ca e veche, pusa in aplicare de mult, inclusiv in .ro, si te-ai facut de ras blamand pe nu stiu cine ca ti-a copiat ideea, mie si altora li s-a parut patetica reactia ta. Accepta consecintele ca un barbat, si data viitoare gandeste de doua ori, trei, zece sau cate e nevoie inainte sa scrii ceva.
    Ultima modificare făcută de Eradu; 19th March 2011 la 14:46.

Vipe Guest

Implicit

Se naste o noua discutie aici si asta pe bune daca imi place.Mi-a fost patat userul de acea pata rosie si decat sa stau cu ea mai bine imi vad de treaba mea in afara forumului.
    S-a inteles gresit treaba si nu numai aceasta este cauza acestei hotarari pe care am luat-o.
    Am fost acuzat de spam pe bloguri dofollow cand faceam asta insa nici pe departe nu asta aveam de gand sa fac spam ba chiar ce faceam eu nu era spam..Adica, bai pe bune, cum sa ma acuzi, poate am si eu o mica mandrie de sine ca orice om si nu vreau sa-mi fie calcata in picioare.
    Eu am ideile si gandirile mele.Nu am invatat SEO, adica ceea ce stiu, din carti ci din incercari si vazute asa ca e mai greu sa ne potrivim in idei.Media de varsta aici este ridicata fata de a mea si anume de 23 de ani ceea ce inseamna ca nu se potriveste comportamentul meu acid cu al celui obosit de viata de aceea de multe ori ori nu sunt inteles ori sunt dat mai incolo.Nici asta nu-mi convine pentru ca aproape nimeni nu imi cunoaste in totalizate proiectele asadar capacitatea.
    Am ajuns chiar si eu sa uit de ele, de un site de prin Letonia, hostat la o firma locala al carei nume l-am uitat sau altele de genul.
    Joburile de om micut ce le-am servit pe aici le-am facut pentru cu totul alte interese decat sa iau banii aceia chiar si reclamele.Sunt in teste, toata viata in teste.Apar lucruri noi, invat lucruri noi.
    Am gasit faza cu Facebook pe care toti o practica dar nici unul nu o recunoaste.Eram interesat sa aflu daca Gogole ia in calcul ce se intampla la Facebook...cate si mai cate idei si incercari.
    Adica imi e rusine de mine ca am lasat posibila aceasta ocazie de a-mi da cineva care habar nu are de scopul si inteleul celor spuse si facute de mine, un bad!

Multumesc pentru sustinere celor care mi-au ttrimis pm si celor care ma cunosc insa nu doresc sa imi apara numele pe acest forum cu acea bulina rosie din cauza unor conceptii eronate ale unor tipi dornici de a apasa pe mouse.Chiar nu vreau de aceea am rugat sa imi fie stearsa toata activitatea pe forum.
    Si lasati-ma cu faza cu tricoul ca nu am mai zis nimic v-am lasat sa va scaldati in mandria voastra.
    Care a venit care n-a venit e treaba lor.
    Astia care ma spioneaza pe mess apoi ma citeaza pe forumuri acuzandu-ma de ceva anume, sunt oameni demni de mila.Nu am timp de ei, am prea multe de invatat si citit.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 22nd March 2011 la 04:08.

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    30

Implicit

Ma bag putin peste topicul tau cu o parere, daca imi este permis.

Sa stii ca acea bulina rosie nu te reprezinta pe tine ca om. Valoarea ta umana nu este reprezentata de faptul ca pe forumul seopedia ai bulina rosie. Daca ai facut ceva gresit (nu stiu in totalitate cauza care a dus la supararea ta) asta nu inseamna ca esti o persoana care face numai greseli. Eu m-as uita mai degraba la faptul ca esti membru si ca ai peste 100 de posturi de forum, nu ca ai bulina rosie. Ce crezi tu acum ? Ca vei fi catalogat ? Ce va crede lumea despre tine daca vei comenta avand reputatie mica ? E ca si cum o fata grasa nu s-ar duce la plaja, din cauza parerilor altora. Tu crezi ca fiecare persoana de aici se va uita in istoricul posturilor tale sa vada de unde ai tu bulina rosie ? Ma indoiesc

Ce crezi tu ca iti va aduce aceasta "radiere" a contului si a activitatii ? Cum te va face sa te simti mai bine? Eu iti recomand mai bine o pauza (stai cateva zile departe de forum sau de seo, rutina) si revino cu gandirea limpede. Cere-ti scuze sau spune-ne ce intentionezi sa faci, dar orice ai alege, sa faci ce e cel mai bine pentru tine. Nu ca te-a defaimat x sau ca y si-a batut joc de tine. Ma duci cu gandul la prostia celor de la creativemonkeyz care au plecat de pe youtube ca le copiau altii videoclipurile. lol.

Cum a zis si @Eradu, fii barbat ! Cantareste situatia si ia o decizie inteleapta. Nu ai zis ce varsta ai, dar nu cred ca aici se va face vreodata discriminare. Mie mi-ar placea chiar sa aud pareri ale unor oameni mai tineri decat mine - mai ales daca sunt membri de multa vreme si au posturi multe

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Media de varsta aici este ridicata fata de a mea si anume de 23 de ani ceea ce inseamna ca nu se potriveste comportamentul meu acid cu al celui obosit de viata de aceea de multe ori ori nu sunt inteles ori sunt dat mai incolo.
    Si numai pentru ce-am ingrosat acolo meriti sa ai bulina respectiva rosie. Si contrar ceea ce spune Madison acuma, eu zic ca te reprezinta. Prea multa valva in threadurile tale... prea multa irascibilitate. Nu accepti pe nimeni care nu e de acord cu tine si te victimizezi crezand mereu ca cineva are ceva cu tine. Ti se explica de ce nu e lumea de acord cu tine si tu tot ce spui e ca nu esti inteles (aduce a geniul neinteles asta ).

Bulina respectiva e o pata pe care ti-ai pus-o singur pe userul tau si cel mai tare stii de ce? Pentru ca ai sanse atat de mari sa o stergi si sa o schimbi cu una verde (n-ai fi nici primul nici ultimul), insa tu preferi sa te lamentezi si sa vii cu noi acuze aici, ingrosand bulina respectiva la infinit.

Stii bine ca daca ti s-ar sterge posturile, o gramada de threaduri ar deveni non sens (ar aparea acolo useri care vorbesc singuri, etc.).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Vipe Guest

Implicit

Am vazut ca vbulletin nu are functia prin care sa se poata sterge toate textele punand un anume mass in locul acestora asa ca am ajutat eu!
    Am rugamintea ca si acele cateva sa fie sterse si sa mi se inlocuiasca numele de user cu altceva, alt nume ca de exemplu: lipsanickname

Sa auzim de bine!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu iti mai edita posturile pana cand se ia o decizie, ca iti dau restore la toate. Mi se pare absurd sa stergi mesaje in threaduri in care ai primit raspuns! Discutia nu mai are niciun fir logic.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Succes pe mai departe Vipe. Dorinta iti e indeplinita.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cresterea venitului si performantei contului Adsense. Scenarii.
    De Cristian Mezei în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 64
    Ultimul Post: 25th December 2015, 03:39
  2. Se pastreaza penalizarea contului si pe domeniu?
    De Costin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th November 2010, 16:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •