Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Teparii trebuie facuti publici, sa stie toata lumea, de ce sa nu publicam numele? Daca banii nu-i putem lua inapoi, macar sa stie toata lumea ce fel de oameni sunt unii.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
sa fie revolutie!
Trust, but verify.
Crucificare.
Daca omu` nu vrea sa ii zica numele, nu stiu de ce insistati. El stie cel mai bine. Cat despre problema ta, Cristian, sper sa se rezolve cat mai rapid intr-un mod cat mai... bun.
Daca nu ii spui numele, atunci eu nu mai inteleg rostul topicului. Care ar fi acela?![]()
Eu unul sunt convins ca se va rezolva. Poate omul chiar a avut ceva probleme.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si apropo, atat timp cat nu i s-a pronuntat numele, mesajele private sunt absolut zero.
@Bogdan Si eu iau banii in avans, dar fac tot posibilul sa imi termin treaba.
In aceasi situatie sunt si eu. Desi am colaborat cu cativa (5-6) pentru content, atat in ro cat si en, desi de unii am fost mai mult decat multumit, am zis sa mai caut si pe altcineva. Sa vad cum scrie si etc. Se pare ca m-am inselat.
Spuneam aici ca am nevoie de articole in engleza. Am primit un pm. Am stabilit pretul. Am zis: OK!
I-am spus ca nu ma grabesc, si ca imi poate da articole intr-o saptamana (5 articole). In acelasi timp, colaboram cu inca 2 useri (unul de aici, altul de pe dp). Userul de aici mi-a dat cele 5 articole in 2 zile. Totul frumos.
Insa, despre cel care vorbim, mai are si acum o restanta de 2 articole, desi au trecut aproape 2 luni. I-am trimis vreo 5 mail-uri in care ii spuneam ca am nevoie de articole. Nimic!
L-am contactat si aici. raspunsul: cred ca mail-urile s-au pierdut printre altele. Si ca in acea zi imi da cele 2 articole restanta.
I-am spus, OK!
Chestia e ca nu a fost ok. Dupa 2-3 zile i-am trimis iarasi un pm. Acum ceva timp, din nou. Nici-un raspuns pana acum!
Plata am facut-o inainte.
PS: Propun un subforum numit "Coltul rusinii" (sau ceva de genul).
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)