Pagina 1 din 9 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 85

Subiect: Cate ceva despre un om fara cuvant.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit Cate ceva despre un om fara cuvant.

Buna seara dragi colegi,

Vreau sa va prezint si eu o situatie, o fac mai mult ca altii sa invete din greseala mea si daca e posibil sa nu mai faca la fel...
    Acum ceva timp am comandat un pachet de articole de la un content writter destul de popular pe acest forum. Toate bune si frumoase, desi a intarziat cu ele, le-a livrat intr-un final, iar eu am fost multumit de calitate. (Am efectuat plata inainte)

La scurt timp am mai comandat un pachet si i-am efectuat plata urmatoarea zi, omul mi-a zis ca are nevoie si cu cat mai repede cu atat mai bine. Bun, am inteles.
    Trece o saptamana in care conversam pe messenger si imi spune ca lucreaza la articolele mele. Bun, am inteles, chiar nu ma grabeam. Mai trece una, omul nu-mi trimite nici un articol, nici nu-l mai intreb deoarece nu mai era online. Mai trec cateva zile si il caut pe messenger cu un yahoo detector, era pe invizibil si era si online pe forum. Ii las mesaj si ii spun ca am si eu nevoie de articole sau macar o parte. Dupa ceva timp imi trimite un reply in care-mi spune ca mi-a scris doua articole, dar ca nu poate sa mi le trimita deoarece nu are acces la net si ca sta pe messenger dupa telefon. Bun, am inteles si asta. Mai trec cateva zile si incep sa-l contactez din nou, pe messenger cu offline-uri, prin mesaje pe PM. De fiecare data cand il contactam pe YM, era invizibil, dupa ce il intrebam de articolele mele, la scurt timp, iesea. In acel moment mi-a devenit destul de clar faptul ca ma evita.

Acum cateva zile ma enervez si il abordez din nou pe forum printr-un mesaj privat pe un ton amenintator. Mesajul il aveti mai jos:

Vad ca pe aici intri, daca nu-mi dai nici un raspuns pana diseara o sa deschid un topic aici sa spun ca nu esti om de cuvant!
    Surpriza! La scurt timp revine si el cu un reply:

Woah, ce te panichezi asa. Am avut niste probleme medicale, iar chiar acum 2 minute am intrat pe Alina. Loool, am avut o saptamana mai proasta, iar lumea deja se panicheaza. In fine, deja am inceput sa lucrez la un articol pentru tine.
    PS: nu-mi plac amenintarile
    I-am mai trimis si eu un reply:

Nu era nici o amenintare, omule! Si-mi pare rau de problemele tale medicale, dar vad ca pe aici ai fost activ, la fel si pe messenger, asa ca nu mai cauta scuze aiurea. Puteai sa dai un PM/mail in care sa explici ca mai intarzii putin si nu era nici o problema. Tu cand ai dorit banii eu nu am comentat, a2a zi i-ai avut. In fine, astept articolele (daca le mai faci) si dupaia ne luam la revedere.
    Intr-adevar, in acea seara mi-a trimis un articol si ATAT! Au mai trecut cateva zile si pauza, ma ignora in totalitate. I-am trimis de dimineata un PM sa il intreb daca le mai face sau nu si nici acum nu mi-a raspuns, desi in momentul de fata e online pe forum.

E vorba de 50 de lei, o suma mica, modesta. M-a deranjat faptul ca am fost ignorat si mintit, un simplu mesaj in care sa se explice era de ajuns, intelegeam, toti avem probleme neprevazute.

Numele nu o sa il dau aici pentru ca nu are rost si nu este relevant.

Ceea ce ar trebui sa invatati este sa nu platiti inainte pana nu ajungeti sa cunoasteti persoana mai bine si nu va mai luati dupa buna reputatie de pe forum cum am facut eu. Reputatia de aici nu arata caracterul unui om lipsit de putin respect pentru client, dar si pentru el insusi.

Si acum sa curga negativele...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Cristian, in primul rand, nu e ok din partea ta sa postezi mesajele private. desigur, e regretabil ce ti s-a intamplat, pe viitor iti recomand mai multa grija la cum iti alegi partenerii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Stiu asta, dar aveam nevoie de niste "dovezi" desi doar adminii pot verifica cu adevarat. Na, daca a mers bine prima oara, a doua oara de ce sa nu mearga? Eu am fost multumit, el la fel, situatie win-win.
    Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Cristian, in primul rand, nu e ok din partea ta sa postezi mesajele private. desigur, e regretabil ce ti s-a intamplat, pe viitor iti recomand mai multa grija la cum iti alegi partenerii.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Cum spunea bine un coleg, nu dau nume (Tom), mesajele private, trebuie sa ramana private. Cel putin cele in care discutia nu a degenerat la injuraturi, jigniri grave, etc.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Poti sa imi spui pe PM despre cine este vorba? Eu am dat cuiva de cateva luni o comanda, si nici acum nu este onorata, din aprox 100 de bucati a livrat unul singur, si scuza a fost tot probleme medicale.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm.. daca e vb de acelasi user ca si la lovelife, atunci propun sa fie banat de pe forum. Nu de alta, dar incep sa observ un patern si ar fi pacat sa aiba pb si altii din cauza aceluiasi user.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu nu am platit inca

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Cei care au nevoie de articole, stiu unde sa ma gaseasca. Sunt liber dupa 30 si apt de munca . Nu de alta, dar vad multi nemultumiti pe aici.
    Recunosc, ca (si) content writer, din cand in cand te mai f.te lenea, dar aproape de fiecare data am oferit ceva la schimb. Poti baga o duma de genul "am niste probleme, a murit pisica etc", chiar daca nu e asa (sa fim seriosi, suna aiurea rau de tot sa spui ca nu-i scrii articolul pentru ca ti-e lene ... nu se face ), DAR, in conditiile de atare, continuarea trebuie sa fie ceva de genul "nu pot sa ti le termin astazi, ti le fac pana poimaine cu un BONUS de x articole". Sau ceva de genul. Eu cel putin asa procedez.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu nu inteleg de ce nu dati si nume, sa stim de cine sa ne ferim pe viitor.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu nu i-am platit inca, nu ma pot considera inselat, doar ca nu sa tinut de cuvant (dat de multe ori)

Pagina 1 din 9 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 21:34
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th August 2011, 10:24
  3. Stie cineva ceva despre scriptul asta?
    De eamc în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 23rd February 2009, 17:02
  4. care foloseste DP forum, stie ceva despre....
    De poison17 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th February 2009, 00:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •