Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: CMS ecommerce care accepta depozit de bani

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit CMS ecommerce care accepta depozit de bani

salutare,

stiti poate vreun CMS opensource pentru un magazin online care sa aiba optiunea de plata in avans (depozit)?

Mai exact iti faci cont pe site si faci o depunere de sa zicem 100$ . Apoi cu acesti bani vei putea cumpara din produsele de pe site.

Pentru ce am eu nevoie platile se vor face manual... mai exact eu dau un cont bancar sau paypal. Dupa ce banii ajung in cont/paypal eu voi incarca depozitul de pe site cu suma respectiva.

Lucrurile ce se vor vinde sunt virtuale (nu necesita transport).

Am gasit ceva la Magento, insa modulul este platit si costa 149$ ... m-ar interesa ceva cat mai ieftin, posibil chiar gratuit.

Merci.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca alegi Wordpress, vezi asta. Nu am citit decat in mare (in legatura cu plugin-ul).

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de delpi Vezi Post
    salutare,

stiti poate vreun CMS opensource pentru un magazin online care sa aiba optiunea de plata in avans (depozit)?

Mai exact iti faci cont pe site si faci o depunere de sa zicem 100$ . Apoi cu acesti bani vei putea cumpara din produsele de pe site.

Pentru ce am eu nevoie platile se vor face manual... mai exact eu dau un cont bancar sau paypal. Dupa ce banii ajung in cont/paypal eu voi incarca depozitul de pe site cu suma respectiva.

Lucrurile ce se vor vinde sunt virtuale (nu necesita transport).

Am gasit ceva la Magento, insa modulul este platit si costa 149$ ... m-ar interesa ceva cat mai ieftin, posibil chiar gratuit.

Merci.
    Orice soluție are "depozit", iar ce vrei tu nu este setare pentru ca este ceva basic.

Creezi un produs pe care il denumești: "depozit" în valoare de 100$. Clientul il comandă și îl plătește prin transfer, sau paypal, sau ce vrei tu. Când ai confirmarea plații îl activezi într-un grup de useri, sau cum vrei tu.

Produs "depozit" > checkout > plata > confirmare > activare (cu paypal se face automat confirmarea)

Mai există de ex la cs-cart, Gift Certificates, creezi un gift card,pe care îl poti denumi "depozit" în valoare de 100$. Functioneaza identic, cumperi ghiftcard de 100 usd, ii trimiti condul dupa confirmarea plății.

Gift "depozit" > checkout > plata > confirmare > activare

Am ințeles corect ceea ce vrei?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Tom, nu stiu daca un gift card poate fi "spart" in mai multe comenzi. De exemplu, daca depozitezi $100, sa ii poti folosi pentru 10 comenzi, sa zicem.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Tom, nu stiu daca un gift card poate fi "spart" in mai multe comenzi. De exemplu, daca depozitezi $100, sa ii poti folosi pentru 10 comenzi, sa zicem.
    Ba da. Joaca-te aici:

http://www.attshop.ro/

admin: Panou de administrare

Cumpara un giftcertificate de ce valoare vrei tu, dupa comanda iti apar in admin, aici: Panou de administrare cu status pending. Le activezi (la confirmarea platii) si comanzi cu el. Iti scade din order cat e gift. Daca gift e mai mare, iti ramane valoarea "diferenta". Poti sa verifici in cont, sau aici: Gift certificates in dreapta: pui codul.

Vine "pending", dupa plata il faci "active" si poate folosi codul pentru cumparaturi.

Face exact ce am zis mai sus. Plus, ca se traduce: gift certificate, il faci "depozit", sau cum vrei sa-i zici.

-----------------

cred ca merge si cu rewards points.
    Ultima modificare făcută de Tom; 12th April 2014 la 21:49.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Raoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    129
    Putere Rep
    26

Implicit

Poti si cu Opencart, dupa ce ai confirmarea platii (oricare ar fi ea / care o alegi), urmezi pasii din acest ghid:
    304: Adding a store credit to a customer's account in OpenCart | InMotion Hosting

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

interesanta ideea Tom ..... merci mult de sfat.

O sa instalez zilele astea un cs-cart sa incerc... poate iese ceva Daca ar merge 'spart' gift-ul sa se poata folosi la mai multe comenzi ar fi ideal...si de altfel de ar ramane undeva afisat si suma actuala din cont ar fi si mai bine.

in alta ordine de idei....nu am nevoie de un script ecommerce neaparat... voi explica in cateva vorbe ce vreau eu sa fac si ce facilitati sa aiba scriptul.

in primul rand sa aiba 2 nivele backend: user si admin.

pe partea de admin, am nevoie sa pot adauga.edita/sterge niste produse (fiecare produs va avea 4 campuri: nume, descriere, pret, timp de finalizare). Mai vreau pe partea de admin sa pot adauga bani in diverse conturi ale userilor (userii fac plata manual...adica iau legatura cu mine, le dau fie iban-ul fie contul paypal si ei fac plata. dupa ce verific eu si ajung banii la mine eu le incarc contul de pe site cu suma respectiva)

userul dupa logare trebuie sa vada lista de produse, pe categorii si sa poata 'comanda' un produs (produsele sunt virtuale, deci nu am nevoie de date de livrare, adrese, etc), userul trebuie sa poata adauga un comentariu (input text) la fiecare produs cand il adauga in cos. plaseaza comanda ... si cam asta e tot .

dupa aia eu, din partea de admin pot modifica starea comenzii, adica o pun 'in preluare' (sau ceva de genul).... dupa cateva zile eu va trebui ca la fiecare comanda sa pot adauga un comentariu si sa modific starea comenzii in 'finalizata' .... cam asta e in mare ceea ce imi trebuie mie....nu e neaparat sa fie ceva ce ruleaza pe script (cms) de ecommerce, doar sa aiba facilitatile de mai sus.

Daca stie cineva ceva asemanator sau ce poate fi adaptat la cerintele mele i-as fi foarte recunoscator de m-ar ajuta.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de delpi Vezi Post
    interesanta ideea Tom ..... merci mult de sfat.

O sa instalez zilele astea un cs-cart sa incerc... poate iese ceva Daca ar merge 'spart' gift-ul sa se poata folosi la mai multe comenzi ar fi ideal...si de altfel de ar ramane undeva afisat si suma actuala din cont ar fi si mai bine.

in alta ordine de idei....nu am nevoie de un script ecommerce neaparat... voi explica in cateva vorbe ce vreau eu sa fac si ce facilitati sa aiba scriptul.

in primul rand sa aiba 2 nivele backend: user si admin.

pe partea de admin, am nevoie sa pot adauga.edita/sterge niste produse (fiecare produs va avea 4 campuri: nume, descriere, pret, timp de finalizare). Mai vreau pe partea de admin sa pot adauga bani in diverse conturi ale userilor (userii fac plata manual...adica iau legatura cu mine, le dau fie iban-ul fie contul paypal si ei fac plata. dupa ce verific eu si ajung banii la mine eu le incarc contul de pe site cu suma respectiva)

userul dupa logare trebuie sa vada lista de produse, pe categorii si sa poata 'comanda' un produs (produsele sunt virtuale, deci nu am nevoie de date de livrare, adrese, etc), userul trebuie sa poata adauga un comentariu (input text) la fiecare produs cand il adauga in cos. plaseaza comanda ... si cam asta e tot .

dupa aia eu, din partea de admin pot modifica starea comenzii, adica o pun 'in preluare' (sau ceva de genul).... dupa cateva zile eu va trebui ca la fiecare comanda sa pot adauga un comentariu si sa modific starea comenzii in 'finalizata' .... cam asta e in mare ceea ce imi trebuie mie....nu e neaparat sa fie ceva ce ruleaza pe script (cms) de ecommerce, doar sa aiba facilitatile de mai sus.

Daca stie cineva ceva asemanator sau ce poate fi adaptat la cerintele mele i-as fi foarte recunoscator de m-ar ajuta.
    Eu nu va inteleg deloc. Era si Marius zilele trecute cu cateva cerinte basic pentru orice solutie ecommerce. Ceea ce ai tu nevoie este inclus by default!

Joaca-te aici: Shopping Cart Software & Ecommerce Software Solutions by CS-Cart (e demo cu cs-cart), dar vezi ca tine doar 24h. Cs-cart e gratuit (are si versiune free), deci nu inteleg de ce atatea cerinte. Ocupa 200m maxim asa ca de ce script "custom"? Nu e spatiu pe server?

gift-ul se foloseste pana cand se "termina" valoarea lui. Afisarea valorii trebuia "codata", dar este ceva simplu.

Ti-as recomanda si points, pare mai interesant cu points si faci 1 punct = 1 usd, in acest fel produsul devine un "card" de 100 puncte si se vad automat in cont.

In admin te logheaza automat, in front foloseste:

customer@example.com
    customer

La checkout e simplu:

Nu mai stiu sigur daca e by default in versiunea free, dar daca nu este, sigur are si presta sau open cart.

Nu te mai speria de "ecommerce", indiferent ca ai 3 sau 30.000 produse, cat timp functionalitatea este de ecommerce, foloseste ecommerce si lasa carpeala.

off: optiunea de produs virtual o gasesti in pagina de produs, aici:

Am facut eu pantaloni " virtuali" asa ca a disparut shipping.
    Ultima modificare făcută de Tom; 13th April 2014 la 22:52.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

da...ai dreptate in mare masura

Nu neaparat ca ma feresc de ecommerce, insa eu am nevoie de ceva mult mai simplu.

Incerc cu cs-cart si sper sa-mi iasa

Merci de sfaturi

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista de directoare care accepta subpagini
    De indiscutabil34 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th June 2012, 12:16
  2. directoare care accepta subpagini
    De Fabius în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2012, 15:34
  3. Site-uri de anunturi care accepta backlink-uri?
    De tymbark în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th December 2011, 14:52
  4. Exista vreun ecommerce software care sa poata fii folosit cu Commission Junction?
    De kix_mc3 în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd January 2009, 15:10
  5. Directoare straine care accepta site-uri ro
    De wikiteam în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 22:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii