interesanta ideea Tom ..... merci mult de sfat.
O sa instalez zilele astea un cs-cart sa incerc... poate iese ceva

Daca ar merge 'spart' gift-ul sa se poata folosi la mai multe comenzi ar fi ideal...si de altfel de ar ramane undeva afisat si suma actuala din cont ar fi si mai bine.
in alta ordine de idei....nu am nevoie de un script ecommerce neaparat... voi explica in cateva vorbe ce vreau eu sa fac si ce facilitati sa aiba scriptul.
in primul rand sa aiba 2 nivele backend: user si admin.
pe partea de admin, am nevoie sa pot adauga.edita/sterge niste produse (fiecare produs va avea 4 campuri: nume, descriere, pret, timp de finalizare). Mai vreau pe partea de admin sa pot adauga bani in diverse conturi ale userilor (userii fac plata manual...adica iau legatura cu mine, le dau fie iban-ul fie contul paypal si ei fac plata. dupa ce verific eu si ajung banii la mine eu le incarc contul de pe site cu suma respectiva)
userul dupa logare trebuie sa vada lista de produse, pe categorii si sa poata 'comanda' un produs (produsele sunt virtuale, deci nu am nevoie de date de livrare, adrese, etc), userul trebuie sa poata adauga un comentariu (input text) la fiecare produs cand il adauga in cos. plaseaza comanda ... si cam asta e tot .
dupa aia eu, din partea de admin pot modifica starea comenzii, adica o pun 'in preluare' (sau ceva de genul).... dupa cateva zile eu va trebui ca la fiecare comanda sa pot adauga un comentariu si sa modific starea comenzii in 'finalizata' .... cam asta e in mare ceea ce imi trebuie mie....nu e neaparat sa fie ceva ce ruleaza pe script (cms) de ecommerce, doar sa aiba facilitatile de mai sus.
Daca stie cineva ceva asemanator sau ce poate fi adaptat la cerintele mele i-as fi foarte recunoscator de m-ar ajuta.