Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Directoare straine care accepta site-uri ro

wikiteam este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Posturi
    88
    Putere Rep
    0

Implicit Directoare straine care accepta site-uri ro

Salut,

Am tot vazut peste tot liste de directoare straine...dar sincer nu mi se par cine stie ce. Ma intereseaza daca are cineva o lista concreta de directoare straine care FUNCTIONEAZA, Care chiar accepta site-uri RO. Eventual ar fi foarte tare daca ar accepta si descriere in RO nu EN.
    Sincer, m-am inscris in ceva directoare straine, dar nu prea vad sa ma valideze.?????

POate are cineva o lista BUNA!

cu multumiri,

beeuser este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th July 2007
    Vârstă
    45
    Posturi
    66
    Putere Rep
    33

Implicit

Lista n-am, dar ai putea sa pui titlul in romaneste (sa fie pe link) si descrierea in engleza sa nu fie problema...cred ca majoritatea accepta asa

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit Directoare straine

Citat Postat în original de wikiteam Vezi Post
    Salut,

Am tot vazut peste tot liste de directoare straine...dar sincer nu mi se par cine stie ce. Ma intereseaza daca are cineva o lista concreta de directoare straine care FUNCTIONEAZA, Care chiar accepta site-uri RO. Eventual ar fi foarte tare daca ar accepta si descriere in RO nu EN.
    Sincer, m-am inscris in ceva directoare straine, dar nu prea vad sa ma valideze.?????

POate are cineva o lista BUNA!

cu multumiri,
    Nici eu nu iti dau o lista pentru ca nu am asa ceva.Eu as dori o lista cu directoare free de articole care sa accepte articole in limba romana.Exista unele directoare care accepta ,dar cu plata .Sincer sa fiu chiar nu cred ca exista asa ceva.In ceea ce priveste directoarele de situri le poti gasi astfel:
    • identifici linkurile siturilor concurente ( in motorul Yahoo tastezi link:situlconcurentei )si daca printre acestea se afla si linkuri de la directoare straine , inscrie situl in ele si foarte probabil ca te vor accepta si pe tine

• sunt cateva directoare de situri din Republica Molodova care in general accepta inscrierea siturilor romanesti chiar daca sunt de limba rusa ...te descurci tu ;daca iti accepta inscrierea verifica pozitia in Googlepunctmd sa vezi daca stai mai bine decat in Googlepunctro

• daca nici concurenta nu are linkuri si nici directoare moldovenesti nu sunt atunci asteptam impreuna lista de la cineva care o are

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Posturi
    88
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt de acord cu voi. Aceste lucruri pe care voi le ziceti sunt cunoscute.
    Faza este ca google nu arata la "concurenta" decat 1-2 internationale, desi site-ul concurentei este inscris in 1000 striane, care l-au acceptat.
    INFO: google si nici yahoo nu arata toate link-uri catre un site. De aceea imi este greu sa gesesc in listele astea internationale directoarele care chiar imi baga link-ul

Pentru a fi sigur ca ma si inscriu aceste directoare as PLATI un SEO sa imi bage in lista lui daca are asa ceva si nu vrea sa o faca publica aici.

CUMPAR O LISTA de directoare straine care te accepta repede sau cumpar inscrierea in 500 de directoare straine care ma si accepta rapid. Altfel nu vad cum as descoperi LISTA ASTA, decat sa o platesc la cineva care o are!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

astfel de lista ar fi extrem de utila.Oare cat o costa lista ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Posturi
    88
    Putere Rep
    0

Implicit

Problema este ca daca ne-am uni citi oameni CARE STIM CE vrem sa gasim intr-o astefel de lista am putea face una buna. Eu aduc cateva directoare de accepta site-uri RO rapid. alcineva mai zice 3-4 si asa in 11 oameni am realiza o lista, zic eu. Ideea este ca daca ne punem sa facem o lista este sa vorbim aceeasi limba, adica sa punem imformatie OK nu asa adunata de ici de colea de pe net.

Acum sa vedem cine este interesat de asa ceva...ca vad ca THREAD-ul de i-am dat drumu nu are cine stie ce trafic....lumea nu prea sa baga in asemena discutii.

Deocamdata am fi 2 persoane interesate de acest lucru ....poate mai apar si demaram problema

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

E o propunere foarte interesanta.Eu sunt de acord .De altfel cred ca putine sanse sa ni se dea o lista "pe tava"

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu am folosit fara probleme atat titlu cat si descriere romanesti. Am avut si rejecturi dar din simplu fapt ca acceptau site-uri numai in engleza sau alte chestii pe care nu le sesizam in conditiile de acceptare.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

loredan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th May 2007
    Locaţie
    London, UK
    Vârstă
    47
    Posturi
    67
    Putere Rep
    33

Implicit

De regula toate directoarele care au o categorie numita "Regional", accepta siteuri non english.

Cautati "Regional - Europe - Romania" si n-ar trebui sa fie probleme nici de titlu, nici de descriere.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Posturi
    88
    Putere Rep
    0

Implicit

Atunci sa reformulam cererea putin, poate gasim ceva:

ARE CINEVA O LISTA OK de SITE_URI Straine care au sectiunea "EUROPA-REGIONAL-ROMANIA" si totodata directoarele sa fie generale, adica sa nu fie tematice!!!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. directoare care accepta subpagini
    De Fabius în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2012, 16:34
  2. Directoare straine site in romana
    De sht3fu în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th November 2010, 01:32
  3. Se poate pune adsense pe site care accepta donatii?
    De deadworldisee în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:44
  4. Lista directoare romanesti care nu accepta inscrierea de subdomenii
    De mamulea în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd October 2008, 11:39
  5. Directoare straine care acepta situri in limba romana
    De papu123 în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th March 2008, 04:48

Permisiuni postare