Postat în original de
relansat
tare mi-e ca multi o sa faca plonjon si pe viitor
de fapt, as paria pe asta. lucru redat cat se poate de bine de reactia celor prezenti. daca erau atat de revoltati, plecau in secunda doi. ca o paralela cu domeniul in care activez, cel sportiv, in momentul in care reghe a spus ca nu va raspunde intrebarilor jurnalistilor, atentie, in cadrul unei conferinte de presa, 3-4 au plecat, restul au ramas.
aici, din cate am citit pe ici pe colo, toti au ramas

Au ramas si unii si altii, pentru ca asa isi castiga salariul (banii) si nu trebuie nimic "tradus" din alte limbi. Trebuie sa "scrie" despre ceva. Dar in final, le-au umplut frigiderul si merg mai departe.
Aveau fursecuri? Cafea mooka? Si eu as fi ramas la o mookangeala!
F64 se vinde lui mos craciun, super stire, oferita de site-urile de stiri (de calitate) si blogurile de calitate. Majoritatea au considerat stirea serioasa, logic, de postat si analizat, dar acum a devenit doar "caterinca", gen timesnewroman, doar ca acolo nu a aparut. No comment!
Cred ca televiziunile mor de ciuda ca nu au transmis live evenimentul.
Can-can a avut reprezentanti? Dar libertatea? Stirile protv? Realitatea? Antenele? etc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.