Detalii aici
Detalii aici
Din cate am inteles politica de preturi si modul de lucru vor ramane aceleasi, doar ca se schimba proprietarul...
Se zvonea de o vreme ca intra eMag in faliment...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Probabil faptul ca piata in declin i-a speriat pe proprietari si i-a determinat sa vanda. Sunt curios care va fi strategia pe termen lung a noilor proprietari.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Aici zice asa:
"Acordul dintre cele doua companii este unul strict financiar, fiecare isi va continua independent linia proprie de business si isi va pastra focusul pe piata pe care activeaza: Asesoft pe distributie si eMAG pe cea de retail online", a declarat Radu Apostolescu, Director Marketing si cofondator eMAG.
Ce tie si cu viata asta...mai ieri vedeam cand se construia o noua cladire de birouri langa Showroom-ul Ford si magazinul Mc Donald pe care scria mare la intrare 'emag' iar de ceva timp au ramas numai ramasite din acel banner. Oricum cred ca cei care detineau emag-ul au fost norocosi la vremea aceea in care vanzarile online pur si simplu explodase...
Ultima modificare făcută de Nica Cristian; 29th April 2009 la 15:13.
Din cate vad Asesoft nu are retea de magazine , doar distribuie vanzatorilor directi . pagina firma
Au facut ceva bani din calculatoare![]()
Asesoft detine acum o cota de piata de circa 14% din Romania, ceea ce nu e putin. Sunt o firma mare, distribuitori pentru niste branduri puternice precum Intel, AMD, WD, etc.
Tot ei au preluat recent contractele de distributie de la Flamingo...
Si sunt prezenti si pe alte segmente: pagina grup
Oricant ar spune asesoft ca nu vor favoriza emag probabil o parte din clientii actuali, concurenti ai emag, vor prefera sa evite (atat cat se poate) asesoft.
pe mine ma incanta pretul tranzactiei. As da si eu 51% din actiunile unui site pentru suma respectiva, bineinteles, depinde de cat profit am, poate nu e suficient.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)