Stiati ca Digg e in discutii cu News Corp pentru a fi vandut cu minim $150 milioane ?![]()
Stiati ca Digg e in discutii cu News Corp pentru a fi vandut cu minim $150 milioane ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Da . Da' voi ştiaţi că ăştia au şi o lista de ban în care figurează şi site-ul meu(din cauza inteligenţei mele). Ştie careva dacă pot scăpa de acolo? Nu îmi zice dacă e ban temporar sau nu.
Hi there, I'm Seraphim and I am creative designer
Explica-ne despre inteligenta ta....adica ce ai facut ca sa iti iei ban..sa nu faca si altii la fel.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am postat la început în rămână ... (să nu aud nimic, ştiu că sunt "deştept") vreo 15 "poveşti". Apoi scriam descrierea în engleză şi menţionam că pe blog e în limba română.
Hi there, I'm Seraphim and I am creative designer
#1. Niciodata nu va exista pe prima pagina digg un articol in alta limba decat EN.
#2. Daca diguiesti propriile articole de prea multe ori iti iei band garantat.
#3. Trebuie sa fii o sursa cat de cat cunoscuta. De FOARTE putine ori ajung pe prima pagina site-uri necunoscute. 1 din 500 de frontpage-uri.
Ca sa scapi de ban, ia-ti alt IP acasa, sterge-ti cookie-urile si cache-ul, foloseste alta adresa de e-mail sialt username la inscriere.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
$150 milioane? sincer mi se pare putin rau de tot...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)