Salut,
As dori un sfat pentru cei care au experienta pentru alegere pachet limba romana pentru magento 1.7 sau chiar 1.8.0, am vazut ca sunt diverse versiuni.
Multumesc.
Salut,
As dori un sfat pentru cei care au experienta pentru alegere pachet limba romana pentru magento 1.7 sau chiar 1.8.0, am vazut ca sunt diverse versiuni.
Multumesc.
Presta, opencar, cs-cart, orice solutie care sa-ti duca magazinul cateva luni, pana la un 2.1 sa zicem la magento. Cat timp il setezi corect dpdv seo, platforma o poti schimb usor: import-export, produse, categorii, useri, orders, link-urile raman la fel.
Totusi nu pricep de ce magento la 2k produse? Care e motivatia? Stii clar ca ai nevoie minim de un vps (cand o sa ai trafic, 100 euro x12= 1200 euro anual), toate modificarile ulterioare te costa o avere, etc. Asa ca nu pricep de ce un magazin mic alege magento?
Eu recomand magento la magazine cu cerinte si bugete de la 15k euro+, altfel nu e cazul. Ai erp? crm? Curierii? Facturare? Etc. se leaga pe orice platforma. Un sync de erp, te costa mai putin, fata de add-onul de la magentoDe ce magento?
Dar sincer, nu as dezvolta magento nici pentru magazinele mari. Flanco (daca nu ma insel) nu poate dezvolta functionalitati extra, nici cu echipa celor de la magentoFunctionalitati pe care un programator bun, le dezvolta pe alte platforme.
Sa vedem ce zice 2, teoretic trebuie sa fie mult, mult peste 1.
Daca ai mai putin de 3 filtre, iti pot face eu un cs-cart, la 300 euro, cu design basic, seo onsite, sa-ti poti lansa magazinul, sa-ti faci seo si cand avem un 2.1, il import in magento. Magento faci cu cine vrei, nu conteaza , dar pana atunci iti faci treaba.
A lucra astazi pe 1.8, e similar cu a cumpara o dacie logan din 2008, la acelasi pret cu una noua, model 2014, care apare peste cateva luni.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th January 2014 la 19:03.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)