Cred ca partea cea mai grea este realizarea fizica a siteului si probleme de hosting. Te costa cateva mii de euro. Depinde ce vrei sa faci...
Cred ca partea cea mai grea este realizarea fizica a siteului si probleme de hosting. Te costa cateva mii de euro. Depinde ce vrei sa faci...
mai nu mai speria clientu
Cred ca am mai zis-o si o mai zic odata: Pretul unui magazin este direct proportional cu ce vrea clientul sa aibe. Toti vin la firma si zic celebrul "vreaun un magazin, neaparat plata cu cardul, cat ma costa".
Luati ex. de emag.ro / pcfun.ro / fungift/ro .... sunt siteuri in care s-au bagat sume imense. Dar se vede, si cu siguranta acei bani se vor recupera destul de repede.
Parerea mea e urmatoarea: daca un client stie ce vrea, vide frumos cu lista de cerinte, are idee de ce vrea sa vanda si cunoaste businessu in sine, atunci nu vad nici o greutate in a ii da un pret.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 17th May 2007 la 23:33.
Warning: main(cs-includes/pagetypes/cumcumpars.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/pcfun.ro/index.php on line 317
Warning: main(cs-includes/pagetypes/cumcumpars.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/pcfun.ro/index.php on line 317
Warning: main(): Failed opening 'cs-includes/pagetypes/cumcumpars.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php4:/usr/share/php') in /var/www/pcfun.ro/index.php on line 317
Warning: Smarty error: unable to read resource: "cumcumpars.tpl" in /var/www/pcfun.ro/cs-includes/Smarty.class.php on line 1088
![]()
![]()
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)