Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Pret magazin online?

Afișare hibrid

pmdcorabia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st April 2007
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca partea cea mai grea este realizarea fizica a siteului si probleme de hosting. Te costa cateva mii de euro. Depinde ce vrei sa faci...

mihu_lucian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th December 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de pmdcorabia Vezi Post
    Cred ca partea cea mai grea este realizarea fizica a siteului si probleme de hosting. Te costa cateva mii de euro. Depinde ce vrei sa faci...
    mai nu mai speria clientu

Cred ca am mai zis-o si o mai zic odata: Pretul unui magazin este direct proportional cu ce vrea clientul sa aibe. Toti vin la firma si zic celebrul "vreaun un magazin, neaparat plata cu cardul, cat ma costa".

Luati ex. de emag.ro / pcfun.ro / fungift/ro .... sunt siteuri in care s-au bagat sume imense. Dar se vede, si cu siguranta acei bani se vor recupera destul de repede.

Parerea mea e urmatoarea: daca un client stie ce vrea, vide frumos cu lista de cerinte, are idee de ce vrea sa vanda si cunoaste businessu in sine, atunci nu vad nici o greutate in a ii da un pret.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 17th May 2007 la 23:33.

wtf Guest

Implicit

Citat Postat în original de mihu_lucian Vezi Post
    Luati ex. de emag.ro / pcfun.ro / fungift/ro .... sunt siteuri in care s-au bagat sume imense. Dar se vede, si cu siguranta acei bani se vor recupera destul de repede.
    Warning: main(cs-includes/pagetypes/cumcumpars.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/pcfun.ro/index.php on line 317

Warning: main(cs-includes/pagetypes/cumcumpars.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/pcfun.ro/index.php on line 317

Warning: main(): Failed opening 'cs-includes/pagetypes/cumcumpars.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php4:/usr/share/php') in /var/www/pcfun.ro/index.php on line 317

Warning: Smarty error: unable to read resource: "cumcumpars.tpl" in /var/www/pcfun.ro/cs-includes/Smarty.class.php on line 1088

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Script Magazin Online
    De wrc în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2011, 11:26
  3. Logistica magazin online
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 28th September 2009, 12:52
  4. magazin online