Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Pret magazin online?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Te rog, am senzatia ca ne crezi tampiti. Si ca sa fim in clar, nu iti fac concurenta, eu nu fac siteuri sau magazine, dar detin, cumpar si investesc in ele. Facilitatile de plata cu card, plata in rate, module de live support, count-down, etc etc etc costa. Am investit (doar) in facilitatile unui magazin cat in vreo 5-6 magazine complete de ale tale si nu, nu sunt emag sau alte siteuri mari.

Intre pret si valoare este intotdeauna o proportie. Mai interesant ar fi sa gasesti proportia intre cost si pret, pentru ca notiunile sunt diferite. Iar tu ai cazut in pacat singur explicand ca valorezi magazinul din punctul de vedere al timpului pierdut la instalare. Ceea ce pentru mine, este valoare zero. Ah, da, va impresiona clientul habarnist.

Succes

PS: nu mai comentez incercarea jalnica de reclama, crede-ma nu intereseaza pe nimeni de aici magazine ieftine. Robyroy ti a zis pe scurt.

valentinmanescu Guest

Implicit

Imi cer scuze ca stric piata, si ca nu mi-am pus pe semnatura rochii si costume de baie.
    Imi pare rau ca nu astept comisioane de la 2parale.
    Toate costa, asta stiu. Mai stiu ca imi evaluez corect timpul si nu duc clientii cu vorba.

NU o sa incep acum sa detaliez aici plan de afaceri, baza de date cu clienti si alte lucruri care conteaza pentru a face un model de afacere viabil.
    NU o sa uit ca traim intr-o tara modesta, cu mai putini bani de investit in online fata pe alte piete.
    NU o sa tarifez niciodata un software doar dupa valoarea timpului de dezvoltare. Cand faci volume este mai important timpul de implementare decat cel de proiectare.

Consider ca nu are rost sa duc dispute in public despre o problema care te deranjeaza cu o persoana pe care nici macar nu o cunosc.
    Oricand poti sa-mi dai un mail la mail [at] valentinmanescu.ro . Stabilim o intalnire si o sa-ti demonstrez ca nu toate lucrurile sunt asa cum ti-ai dori tu sa le vezi.

PS: Ca sa-ti fac pe plac o sa-i cer lui RobyRoy sa-mi stearga definitiv contul, sunt convins ca amandoi suntem de acord ca nu am ce cauta pe aici.

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Te rog, am senzatia ca ne crezi tampiti. Si ca sa fim in clar, nu iti fac concurenta, eu nu fac siteuri sau magazine, dar detin, cumpar si investesc in ele. Facilitatile de plata cu card, plata in rate, module de live support, count-down, etc etc etc costa. Am investit (doar) in facilitatile unui magazin cat in vreo 5-6 magazine complete de ale tale si nu, nu sunt emag sau alte siteuri mari.

Intre pret si valoare este intotdeauna o proportie. Mai interesant ar fi sa gasesti proportia intre cost si pret, pentru ca notiunile sunt diferite. Iar tu ai cazut in pacat singur explicand ca valorezi magazinul din punctul de vedere al timpului pierdut la instalare. Ceea ce pentru mine, este valoare zero. Ah, da, va impresiona clientul habarnist.

Succes

PS: nu mai comentez incercarea jalnica de reclama, crede-ma nu intereseaza pe nimeni de aici magazine ieftine. Robyroy ti a zis pe scurt.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Hai, termina cu talentele, ce volume? alea 30 de magazine care le faci pe an ?

Daca vrei sa faci parte dintr-o comunitate constructiva, comporta-te ca atare, nu incepe in a ti face reclama ce ieftine magazine faci tu. Cum iti spuneam, nu ne considera tampiti. Nu noi am cautat prin forum sa vedem unde se discuta de costuri magazin online si sa postam repede pretul cel mic. Nu noi am debitat ca pretul e mic pentru ca il instalam repede.

Nu iti sterge Robyroy contul si nici eu, ca nu asta e treaba noastra.

Iar referitor la remarca cu magazinele si comisioanele mele , esti penibil. Sunt pe aici persoane ce castiga din afiliere mult peste ce visezi tu.
    Incearca sa inveti rapid ca nu este important sa te consideri tu om mare si destept, este important doar cand vei fi considerat si etichetat ca atare de altii.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 8th August 2011 la 23:56.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

topicul e bun, chiar daca este reinviat dupa ani, e important sa cunostem alternative de preturi pe magaine online

@kidu am citit mai sus, o curiozitate personala, ptr cineva ca tine care are un super magazin online in care s-au investit "facilitati" si bani, dc mai pierde timpul cu comisioane de 7-30 ron de la costume de baie?
    @valentinmanescu un site de prezentare cu 5 pagini html si design de 2011 cat costa?

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

salam: Am 6 magazine online, nu e nici unul super, sunt f ok ptr mine. Comisioanele cu care imi pierd timpul, sunt intre 2 si 120 lei, singura smecherie e ca sunt cateva sute de astfel de comisioane Sau crezi ca niste zeci de milioane lunar dauneaza grav sanatatii si imi scade grav rangul? Sau te intreci cu colegul de mai sus in penibilitati?

Guvi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Preturile la magazine online incep de pe la 200 euro, in ofertele actuale de pe net. Aici vorbim de platforme de e-commerce free sau create de diversi programatori. Sa luam de ex Joomla + Virtuemart. Aveti impresia ca se instaleaza in 2 minute, ii trantiti un template, i-o pasati clientului si ala se descurca singur? Gresit. Majoritatea celor care vor magazin online si aleg preturile cele mai mici sunt pe langa subiect. Asa ca trebuie sa-i alegi nume domeniu, hosting, sa-i instalezi softul, sa-l configurezi, traduci, etc. Dupa aceea apar alte probleme. Vor sa vanda un anumit tip de produs dar n-au poze, descrieri, etc. Pierzi multe ore invatandu-l sa-si bage produsele in magazin si in multe cazuri ajungi sa le introduci tot tu. Daca esti un tip serios si-ti faci munca bine daca tragi o linie la final constati ca ai muncit ca sa-ti acoperi cheltuielile cu tigarile si cola consumate pe parcursul proiectului

salam, da-mi un mail cu detalii si-ti fac eu siteul(daca-mi da voie kidu, normalex

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

@Guvi: punctul de vedere este pertinent insa asta nu te impiedica sa respecti regulamentul in ceea ce priveste primul post pe forum.
    Ultima modificare făcută de EHR; 9th August 2011 la 10:39. Motiv: greseala tipar :)
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Guvi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Am citit regulamentul si nu-mi dau seama ce anume n-am respectat. Da-mi un link te rog.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Aici gasesti partea cu "Primul tau post aici isi are locul"
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

Implicit

Ador persoanele ce "dezgroapa morti". Sunteti penibili si nu neaparat pentru faptul ca va specializati in dezgropat ci pentru ca aveti si tupeul de a va face reclama de la primul post pe forum.
    Subiectul acestui topic este interesant dar numai pentru cei care vor sa-si vanda serviciile, servicii care ar trebui vandute in cadrul unei alte sectiuni din forum. In aceasta sectiune se discuta, adica nu se vine cu texte de genul "eu pot sa-ti fac un magazin online cu 5 lei, vino la mine" ci ar trebui sa se discute despre facilitatile oferite vs pret.
    Pentru cei interesati de un magazin online accesati articolul acesta a unui om specializat in comertul online din Romania si veti gasi cateva platforme testate chiar de dansul, platforme chiar interesante.
    Pentru ceilalti care vreti sa bateti campii si sa ne aburiti cu preturile voastre mici, etc. va rog sa folositi cu incredere "usa din spate".
    Content writer & marketing afiliat

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Script Magazin Online
    De wrc în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2011, 11:26
  3. Logistica magazin online
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 28th September 2009, 12:52
  4. magazin online