Citat Postat în original de Butcher Vezi Post
@tom: Nu targetam piata din afara. Doar RO. O solutie opensource, incearca sa impace toate cazurile, este greoaie si greu de modificat (ma refer la modificari profunde). Am dezvoltat si solutii pe prestashop. Deci stiu ce vorbesc, a fost teroare.
E greu de updatat, o data ce ai inceput sa hackuiesti in core, si obligatoriu trebuie sa o mentii la zi, pentru ca apar vulnerabilitati, codul fiind open-source.

Nu compar altex cu altshop. L-as compara cu gsmnet.ro, care e cel mai mare magazin de piese si componente de telefoane din RO (dupa cunostintele mele).
Pai atunci confunzi targetul.

1. start-up (magazine mici)
2. magazine medii
3. magazine mari

Voi pentru cine dezvoltati? Start-up ai zis ca nu, ii lasi cu open-source, magazine mari ai zis ca fac in house (corect, adica la ei inhouse, nu la altii), mai raman magazinele medii, care au 2 optiuni: opensource, sau inhouse.

Aici e tagetul vostru. Si atunci trebuie sa aduci argumente solide, pentru care cineva ar alege inhouse vs opensource, pe baza de functionalitati si "evolutie". Adica un demo? Costuri extra pentru functionalitati extra?

Integrarea cu un crm sau o solutie de conta, nu este un serviciu scump, implicit daca e inclus, nu schimba mult investitia initiala.