Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Update preturi si stoc Magento

Cornelius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit Update preturi si stoc Magento

Salut, de ceva vreme incerc sa fac un magazin cu ajutorul Magento, am reusit sa import produsele mai am ceva de munca la imagini si diferite caracteristici specifice fiecarui produs, insa am stat mai bine si m-am gandit si nu mi-am putut da seama cum as putea face la o perioada de cateva zile update la preturi si socuri fiind vorba de o lista de produse cu cateva mii de repere.
    Stiu ca sunt pe aici cativa membri care au experienta cu magento si as dori sa ii intreb in cazul in care pot sa imi spuna cum anume procedeaza ei.
    Si inca ceva credeti ca un server 5$ de la https://www.digitalocean.com/ ar putea tine un magazin pentru inceput.

Ms anticipat!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Cel mai simplu este import by csv.

Creezi un csv cu sku, (sku1, sku2, etc) pret, stock si il importi zilnic (daca sunt modificari zilnice) sau prin cron, la 1h (15min-1h, 5h etc) daca sunt modificari frecvente.

Varianta fara cron e ce ai tu nevoie (update la cateva zile).
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Mersi pt raspuns, se poate face acest lucru direct cu importatorul de produse integrat

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cornelius Vezi Post
    Mersi pt raspuns, se poate face acest lucru direct cu importatorul de produse integrat
    Ok. Cat despre hosting, uita de 5 usd. La mangento, daca ai trafic, ai nevoie de dedicat (100+ lunar). Dar banuiesc ca ai ales Magento, pentru ca ai o afacere de Magento, asa ca nu costurile sunt o problema

Daca nu, o sa te "manance" de bani si de nervi Magento.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Mersi inca odata pt raspuns.
    Pentru hosting ma gandeam la varianta respectiva cel putin pentru inceput pana voi vedea rezultate(vanzari) din partea afaceri. Afacerea momentan probabil nu se preteaza la Magento cel putin in privinta costurilor de intretinere dar pe viitor in cazul in care voi avea cat de cat succes nu vreau sa o iau iar de la capat cu un nou script, am avut in vedere si Prestashop/Woocommerce cea de-a doua placandu-mi mai mult dar cand am cautat anumite module "must" pt ea si am vazut ca nu prea le gasesc m-am orientat spre Magento.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Pentru hosting ma gandeam la varianta respectiva cel putin pentru inceput pana voi vedea rezultate(vanzari) din partea afaceri. Afacerea momentan probabil nu se preteaza la Magento cel putin in privinta costurilor de intretinere dar pe viitor in cazul in care voi avea cat de cat succes nu vreau sa o iau iar de la capat cu un nou script, am avut in vedere si Prestashop/Woocommerce cea de-a doua placandu-mi mai mult dar cand am cautat anumite module "must" pt ea si am vazut ca nu prea le gasesc m-am orientat spre Magento.
    De ce nu arunci un ochi si pe Cscart ?.. poate fi dragoste la prima vedere.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Cu cat afacerea are succes, cu atat costurile cresc, exponential. Vrei update? Uita Vezi ca apare 2.0, si totul se schimba. Costurile de intretinere si dezvoltare sunt foarte mari, iar greseala tipica este fix ceea ce faci tu acum.

Ai intrat in magento, nu mai iesi, indiferent de costuri. Iar fix acele costuri, sunt parte importanta, din succesul sau falimentul unui magazin.

Magento este (urmeaza) sa fie o solutie buna. Dar nu are sens sa-ti iei Lamborghini Aventador, cand tu conduci doar in bucuresti. Nu poti parca, conduci doar 30 de min pe zi, consuma enorm, etc, si ai 1000 de cai, din care folosesti doar 1. Restul e doar "fitza".

Iar cand deciziile de "cumparare" sunt pe baza de "fitza", atunci afacerea este o "fitza"

Tot in aceeasi nota, exista si cei care isi cumpara logan (ca e ieftin), dar fara aer conditionat. Pai aerul nu este "conditionat" de deschiderea geamurilor? Ia deschide tu geamurile la 70C la asfalt
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th August 2013 la 16:05.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Pentru start/teste va fi ok un cont de 5/10$, dar tu ai din start cateva mii de produse, trebuie sa optimizezi bine masina aia virtuala. OpenCart/Presta ar trebui sa fie ok pentru inceput, iar cand o sa-ti permiti costurile de mentenanta cu magento nu va fi problema cu migrarea. Daca vrei magento trebuie sa ai buget.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Pentru start/teste va fi ok un cont de 5/10$, dar tu ai din start cateva mii de produse, trebuie sa optimizezi bine masina aia virtuala. OpenCart/Presta ar trebui sa fie ok pentru inceput, iar cand o sa-ti permiti costurile de mentenanta cu magento nu va fi problema cu migrarea. Daca vrei magento trebuie sa ai buget.
    Produse, filtre, optiuni, useri, trafic, etc. Toate necesita resurse, cu cat mai mari, cu atat te duci spre dedicat.

Magento e solutie de magazine cu bugete mari, deci nu cred ca se pune problema de dedicat

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

O sa iti mearga racheta hostul pt situl mic pe care il ai, E cloud, are ssd, si tu nu ai multe requesturi pe site. Trebuie doar sa ai o optimizare normala a bazei de date.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Traducere Magento
    De razva în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th June 2013, 17:39
  2. Magento - 2 probleme
    De ZimZum în forumul Subiecte pentru incepatori
    Ultimul Post: 16th March 2013, 14:21
  3. [VAND] domenii - lichidare stoc
    De cristi_kenzo în forumul Domenii
    Ultimul Post: 2nd December 2012, 19:40
  4. Probleme Magento
    De martynesku în forumul Server side
    Ultimul Post: 18th April 2010, 16:12
  5. Ia-l Repede Cat Mai E Pe Stoc
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2006, 09:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •