se poate realiza si cu un buget extrem de mic, daca ai informatii si stii cum functioneaza totul (vb din experienta, am un magazin online care are profit 1000-1500ron/luna si nu am investit nici un leu in el)
aici depinde de nisa, la imbracaminte pt profitul asta ai nevoie de minim 100 comenzi/luna
50-300% (depinde de produs)
Inca o intrebare....daca as face una sau mai multe magazine online mai mici....ce as putea face cu siteurile mele de afiliere? As putea sa construiesc acele magazine pe siteurile de afiliere? Numai ca ar trebui sa sterg continutul....si daca steg continutul atunci pozitiile mele in SERPS....adiooo. Aveti ceva recomandari? Multumesc
daca siteul de afiliere rankeaza in google prin continut, well.. guess what. Daca ai o structura de linkuri construita in timp poti incerca inlocuirea platformei cu un magazin online.
Stie cineva cum sunt produsele de la idropship.ro si cum se plateste, ce termene de livrare au etc? Am completat formularul de inscriere de pe site dar n-am primit inca un raspuns fie el afirmativ sau negativ. In termeni si conditii scrie ca poate dura si 30 de zile pana cand sa fie verificata o cerere de inscriere…
Vad ca au pe site nr de telefon, adresa, tot ce vrei.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
hmmm... interesant... daca lucreaza cineva cu ei sa-mi dea si mie de veste ca sunt interesat de subiect.
Stiu ca pot sa intreb la ei direct, dar nu m-as arunca sa lucrez cu cineva nou pe piata care poate doar stie sa faca un site web si sa vorbeasca frumos la telefon.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)