Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 37

Subiect: Furnizori pentru Magazin online

Afișare hibrid

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@robyroy
    Cu tot respectul, sa nu exageram. Lista de contracte ferme semnate....doar cine nu a avut un astfel de site nu stie cata bataie de cap este sa obtii pana si preturile de reseller. Tot ce poti semna este o grila standard de preturi si abia cand ajungi la volume semnificative, poti discuta de contracte ferme pe cifra de afaceri, scadente la plata, discount-uri etc.

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca nu tii neaparat ca furnizorul sa fie intern, poti sa intri pe alibaba.com gasesti acolo furnizori de orice. Numai ca trebuie sa ai grija pentru ca exista multi chinezi care dau tepe pe acolo. O garantie ca o sa iti primesti marfa este plata prin paypal sau increderea. Am cunostinte care au mers pe incredere si au importat de mii de dolari pe incredere si nu au avut probleme. Dar, am cunostinte care au importat si au facut plata prin paypal si nu au primit ce trebuia. E cam riscant totusi...depinde de cine dai.

Ideea este ca acolo gasesti foarte multe produse la preturi bune. De asemenea pretul produselor lasa loc de adaos mare.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@rejja
    Fiind un forum de seo, care doar are tangente cu tainele comertului electronic, prea multe raspunsuri nu vei gasi intrucat multe tin de offline.
    Cu incredere iti recomand grupul yahoo specializat pe comert electronic comert_electronic : Comert electronic
    O sa gasesti si detalii privind alegerea procesatorilor de carduri, alegerea firmei de curierat.
    Comisioane si comisioane, alegeri, planuri.
    Sfaturi utile adica.
    Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Un magazin online de IT implica multe lucruri si nu stiu daca esti familiarizat cu ele, eu am la vanzare cateva zeci de produse si nu tin stocuri pentru ca incerc sa vand ofertele furnizorilor si nu o gama prea mare, dar ce ar trebui sa stii deja este ce tip de magazin online iti doresti? Unul care sa vanda tot ce tine de IT nu prea merge decat daca esti eMAG, PCFun, "PCGarbage", etc., asa ca sfatul meu e sa te orientezi pe nise, ai mai multe sanse cu un magazin online dedicat monitoarelor 3D decat cu unul care vinde orice si in plus de asta la un magazin nisat te poti descurca si tu singur sau doar cu un om platit.
    Cativa furnizori ce imi vin acum in minte: RHS, Asesoft, Royal si Scop Computers, evident ca mai sunt si altii insa nu-i stiu pe toti.
    Un alt sfat: cere ofertele de pret si compara-le preturile la produsele care vrei sa le vinzi (monitoare 3D in cazul nostru) iar apoi intreaba la fiecare ce discounturi ofera si la ce cantitati (atentie! furnizorii mari nu se sinchisesc sa ofere cine stie ce, dar poti obtine preturi bune de la furnizorii mai mici sau mai noi pe piata).
    Sper ca am fost de ajutor!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

cristi_kenzo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

Implicit

poti sa te uiti de exemplu pe alibaba.com care in principiu este o piata unde producatori sau exportatori de n produse isi fac publica oferta. asa ii poti contacta si stabili niste relatii.
    Pentru haine... am un prieten care apeleaza cu relativ succes la niste magazine online de vanzari en-gross din Germania.
    Banuiesc ca si o cautare pe google te poate ajuta.
    Succes

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    121
    Putere Rep
    32

Implicit

alibaba este un fel de loterie, faci contract, aduci monstre, totul e ok, cand vei face o comanda mai mare s-ar putea sa ai surprize
    varianta cu importul din china nu tine decat cu mers direct acolo, sa vezi cu ochii tai fabrica, produse, etc, eventual, in functie de buget sa angajezi un mediator gen asia inspection care sa ti reprezinte interesele local.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc foarte mult tuturor......

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Fara un plan de afaceri bine pus la punct, in care sa iei in calcul toate costurile, inclusiv cele neprevazute, stabiliri furnizori, preturi de achizitie, costuri de transport de la furnizor la tine, de la tine la client, retururi, garantii, pierderi, deteriorari etc se soldeaza in 95% din cazuri cu faliment. De exemplu multi nu inteleg ca un stoc este un cost.
    Iar pe online si din cei care iau un calcul acestea dau faliment destui.
    Inainte sa te apuci de treaba trebuie sa stii foarte bine ce ai de facut.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Fara un plan de afaceri bine pus la punct, in care sa iei in calcul toate costurile, inclusiv cele neprevazute, stabiliri furnizori, preturi de achizitie, costuri de transport de la furnizor la tine, de la tine la client, retururi, garantii, pierderi, deteriorari etc se soldeaza in 95% din cazuri cu faliment. De exemplu multi nu inteleg ca un stoc este un cost.
    Iar pe online si din cei care iau un calcul acestea dau faliment destui.
    Inainte sa te apuci de treaba trebuie sa stii foarte bine ce ai de facut.
    Da am mai citit despre asta, oricum eu as prefera sa nu am stoc propriu.....ci eu transmit comanda la furnizorul meu si el trimmite coletul( cu factura mea).

stanccone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th May 2011
    Locaţie
    Giurgiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    162
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de rejja Vezi Post
    Da am mai citit despre asta, oricum eu as prefera sa nu am stoc propriu.....ci eu transmit comanda la furnizorul meu si el trimmite coletul( cu factura mea).
    Cam simpu, nu crezi? Toti am vrea asa ceva. Ii spune "dropshipping" ceea ce vrei tu. E relativ greu sa reusesti in Romania cu asa ceva. Poti gasi furnizori dispusi la un astfel de business in Asia dar cum timpul de livrare va fi incredibil de mare iar clientul nostru nerabdator, posibil sa fie un esec. Poti incerca asa ceva dar sa alegi ca si curier DHL, Fedex, TNT care se vor misca destul de repede (cam 4-5 zile) dar costul transportului isi va face simtita prezenta in calcule. Merita totusi incercat o vreme cu un adaos foarte dar foarte mic si sa te gandesti ca a fost o experienta. Unii sunt dispusi ca pentru un pret mai mic sa astepte mai mult.
    Abia apoi daca functioneaza ok poti incerca si cu un stoc propriu, timpul va fi diminuat, deci clientii vor fi si mai multumiti.
    Singura problema pe care am intampinat-o a fost garantia. Ce faci in cazul asta? Daca mai adaugi 2-3 produse/luna trimise inapoi in Asia pe cheltuiala ta s-ar putea sa lucrezi gratis mai mult decat te asteptai. Poti incerca totusi sa faci un contract cu o firma de reparatii aici in Ro dar si aici sunt cheltuieli.
    Sunt multe aspecte de discutat si chiar si asa tot vor aparea noi probleme la care nu te-ai gandit.
    Nu vreau sa te descurajez dar daca ai un capital pentru un start posibil sa reusesti.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 3rd April 2011, 14:10
  2. Rugaminte - idei pentru promovarea unui magazin online de cadouri
    De Tsmihai în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th November 2010, 17:37
  3. Furnizori, contracte si comision la magazinele Online
    De ConstantinLG în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th October 2009, 21:06
  4. Primii pasi pentru un prim magazin online...
    De Prometeu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 00:30
  5. Furnizori magazin
    De w!ll în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 12th November 2008, 14:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii