21st February 2012, 00:22
1 out of 1 members found this post helpful.
Un magazin online de IT implica multe lucruri si nu stiu daca esti familiarizat cu ele, eu am la vanzare cateva zeci de produse si nu tin stocuri pentru ca incerc sa vand ofertele furnizorilor si nu o gama prea mare, dar ce ar trebui sa stii deja este ce tip de magazin online iti doresti? Unul care sa vanda tot ce tine de IT nu prea merge decat daca esti eMAG, PCFun, "PCGarbage", etc., asa ca sfatul meu e sa te orientezi pe nise, ai mai multe sanse cu un magazin online dedicat monitoarelor 3D decat cu unul care vinde orice si in plus de asta la un magazin nisat te poti descurca si tu singur sau doar cu un om platit.
Cativa furnizori ce imi vin acum in minte: RHS, Asesoft, Royal si Scop Computers, evident ca mai sunt si altii insa nu-i stiu pe toti.
Un alt sfat: cere ofertele de pret si compara-le preturile la produsele care vrei sa le vinzi (monitoare 3D in cazul nostru) iar apoi intreaba la fiecare ce discounturi ofera si la ce cantitati (atentie! furnizorii mari nu se sinchisesc sa ofere cine stie ce, dar poti obtine preturi bune de la furnizorii mai mici sau mai noi pe piata).
Sper ca am fost de ajutor!