I-as cheltui
I-as investi intr-o afacere ( sau mai multe )
I-as depunde la banca si as trai din dobanda
As depunde o parte si investi restul
I-as tine la saltea
As face altceva ( ce ? )
Hai ma sa fim seriosi, nu e nimic supranatural in banii multi castigati la loto sau concursuri. Cei care nu au stiut ce sa faca cu ei pur si simplu au fost nepregatiti, Sumele castigate li s-au parut asa de mari incat dupa mintea lor nu se vor termina niciodata.
Daca stai juma de zi si te interesezi, afli care e cea mai buna metoda sa ramai cu ei.
Apropos, ati calculato dobanda la un milion? chiar se poate trai din dobanda? eu ma indoiesc. Valoarea lor va scadea vertiginos in 10-20 de ani, deci vei putea cumpara din ce in ce mai putine lucruri cu dobanda aia.
Singura solutie viabila este sa te folosesti de ei pentru a-ti asigura viitorul.
Eu as construi cateva case / blocuri mici si le-as inchiria. Cred ca chiriile incasate ar reprezenta mai mult decat dobanda.
In plus, valoarea "milionului" ar creste in timp in loc sa scada.
Trust, but verify.
Pe langa faptul ca, o suma importanta castigata la loto peste noapte o sa te scoata din realitate (o sa crezi ca ai anumite lucruri asigurate pentru toata viata de ex.), cred ca mai e de precizat inca un lucru: toti iti devin neamuri si prieteni dupa asta. Cred ca sunt multi care iti dau tarcoale stiind ca ai bani acuma si propunandu-ti tot felul de afaceri, acte de caritate sau cine stie ce alte lucruri.
Un om care nu e obisnuit sa fie in centrul atentiei (pentru banii lui), nu va fi obisnuit nici sa le faca fata astora.
Eu nu spun ca e ceva supranatural, ci doar ca n-au stiut ce sa faca cu banii si s-au apucat sa-i sparga imediat. Am citit ca unul a cumparat masini de TOTI banii si apoi a inceput sa vanda din ele pentru ca n-avea cum le intretine
Cat despre dobanda, ar fi cam 4-5% daca ii pastrezi in euro si probabil vreo 7-8% in RON. Asta inseamna 40-50,000 euro sau 300 - 340,000 ron pe an dobanda. Personal cred ca i-as pastra in mai multe valute si as investi o parte in fonduri mutuale cu risc redus pentru o dobanda mai mare.
Daca cel care i-ar castiga ar vrea sa duca o viata linistita, atunci ar putea cheltui maxim 10% din ei si sa traiasca din dobanda + poate sa investeasca o parte pentru un venit mai mare. 4000 de euro pe luna nu e putin + ca se mai pot face inca atat dintr-o afacere. Problema e ca majoritatea i-ar cheltui destul de repede![]()
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 8th December 2010 la 19:17. Motiv: typo
eu din ce am observat castigul unei sume mari de bani, cand nu ai o pregatire psihologica adecvata, un mod sanatos de a vedea viata, o experienta de viata adecvata este de fapt o pedeapsa si nu o sansa.
Oamenii care erau deja bogati nu au fost afectati negativ de castigul unei sume mari de bani
Revenind la tema, eu as investi, si in mai multe afaceri 2-3, nu vreau sa pun toate ouale intr-un singur cos
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
dupa experientele din ultimele zile , cred ca daca cineva mi-ar oferii un milion de euro as refuza
si cum zicea Dragos Roua, cand un roman primeste un milion de euro zice ca e realizat toata viata, un strain a si fugit cu ei sa-i investeasca.
As da prietenilor mei bani sa-si cumpere fiecare casa si masina, sa scape macar de grija asta.
Mi-as aranja apartamentul frumos.
M-as duce o luna in delta (sau gen).
As investi in afacerile mele.
Mi-as angaja oameni sa ma ajute la treaba.
As pune o parte la ciorap (banca) sa-mi vina o oarece dobanda lunara, sa nu mai stau cu grija zilei de maine.
As investi in ceva.
Etc.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Pai daca dai la 3 prieteni sa-si cumpere casa si masina s-au dus banii![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Ma rog, apartament si masina. Apartamentul nu trebuie sa fie in vila cu piscina, ci macar sa fie decent, sa nu stea 4 oameni in 2 camere sau sa fie amenintati ca sunt dati afara. Si masina nu e musai sa fie Hummer sau Porshe![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)