Postat în original de
Alex Dumitru
Tocmai mi-a venit o idee de afacere
Un site unde toti cei care au case de vacanta sa si le inchirieze gratuit intre ei si astfel fiecare viziteaza alte locuri si are cazarea gratuita
P.S. Totusi avem o mica problema si anume ca cei cu case de vacante au destul de multi bani sau chiar foarte multi si prefera sa plateasca la un hotel decat sa riste sa-i devasteze altcineva casa.
Ideea este veche si functioneaza foarte bine in strainatate, in romania sa incercat dar a esuat. Stiu pe cineva care are o astfel de proprietate (un apartament in spania) si este inscris intr-un astfel de sistem de schimb de locuinte. In fiecare an intra pe un site si stabilescte cu alt cineva sa faca schimb de case pentru 1-2 saptamani, ei vin si stau in proprietatea lui (cu dotarile unui mini hotel) si el sta la ei, si asa a colindat toata lumea la un pret decent.
Mai este o alta varianta o firma detine proprietati in x orase din diferite tari, tu cumperi actiuni din acea firma, si in functie de procentul actiunilor tale ai dreptul la cazare un numar de zile la una din proprietatile firmei din lume, programarea se face cu mult timp inainte, stiu ca se initiase asa ceva si cu ceva proprietati in Bran dar nu stiu daca sa finalizat ceva.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama