Cu cat sunt mai experti, experimentati userii unui forum cu atat continutul generat de acestia e mai calitativ, valoros si cred ca ar fi interesant de aflat cam cat de valoroasa este seopedia.
Scara valorica este in 3 trepte, invatacei, experimentati si guru:
Invatacei - mai au de invatat, au dezvoltate proiecte mici spre medii
Experimentati - au invatat teoria si sunt in stadiul acumularii de experienta, au proiecte de la medii spre mari
Guru - toba de teorii, au si experienta care ii ridica deasupra celor experimentati, proiecte de la mari in sus
Eu sper sa voteze fara retineri dar si cu modestie si obiectivitate userii din toate categoriile ca sa vedem ce raporturi sunt intre categorii, desi probabil e vizibil ca cei mai multi useri sunt in prima categorie, categorie care posteaza mai rar dar sper ca fac traficul cel mai mare citind si invatand cel mai mult, apoi sunt cei experimentati care defapt duc greul generand cel mai mult continut iar gurusii fiind putini si ocupati posteaza rar dar bine, bineinteles.
Am considerat ca sondajul ar fi cel mai bine sa fie public.
Next day very later edit
Eu ma referisem la nivelul de experienta legat de domeniul de activitate al fiecaruia, inclusiv graficieni, programatori, copywriteri, etc. si ei se pot raporta la treptele respective. Pacat ca am vrut sa mentionez asta in primul post dar am sters pana la urma pt ca eu nu mentionasem seo sau ceva anume in sondaj si m-am gandit ca nu o sa apara nelamurirea. Acuma mna, daca s-a modificat ramane sondajul doar despre seo/sem.
Am pus public tocmai pentru ca ziceam ca multi glumeti o sa se puna gurusi, dar vad ca dimpotriva, va chinuie modestia
Pana la urma nu faceti publica o informatie nu stiu cat de cruciala, e doar o evaluare generalista care, fie vorba, ramane intre noi, userii seopedia
Si legat de guru nu e cazul sa ne raportam chiar la gurusii aia mondiali, pe langa care probabil e copil mic oricine de aici, ci raportat la nivelul comunitatii de aici.
P.S. Sa voteze cineva in contul lui Mezei la guru ca sa pastram veridicitatea sondajului la procente, ca el acolo intra dar vad ca s-a votat deja la experimentati.![]()

Răspunde cu citat